Kesian Mahfuz dihantam Nik Aziz kerana tegur dalam isu PMBK

on Thursday, December 10, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Naib Presiden Pas, Datuk Mahfuz Omar disifatkan sebagai ‘memandai-mandai’ kerana kembali mencungkil isu Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK).

Kesian dan padan muka Mahfuz , baru tegur Tok Guru sikit sahaja tentang menantunya , terus dibantai terus oleh Tok Guru. haha

Mahfuz yang kita kenal memang kuat hantam ,fitnah dan mengutuk kerajaan dan UMNO , tetapi dalam PAS bagi pandangan sikit ,terus kena fire direct oleh Tok Guru. haha Ibarat menjolok ke sarang tebuan , Mahfuz telah terima padahnya . Ramai pemimpin tak melawan kata-kata Nik aziz tetapi Mahfuz berani menegur telah terima padahnya .

PB berpendapat tindakan Mahfuz adalah kesilapan besar kacau Nik Aziz kerana kita semua tahu isu PMBK kini memang panas kerana membabitkan menantunya . Mungkin betul juga pendapat beberapa orang blogger PAS yang menyatakan Mahfuz ini sekarang gila publisiti dan ketagihan media .

Inilah stail kepimpinan PAS sebenarnya , mereka boleh kritik orang tahap gila punya tetapi nak kritik mereka tidak boleh .


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.