PRK Prmtg Pasir : Salleh Man mencuba nasib di sini setelah 6 kali kalah

on Wednesday, August 19, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Calon PAS Salleh Man seperti yang kita sedia maklum adalah calon luar Permatang Pauh .Beliau adalah orang Tasek Gelugor dan sudah 6 kali bertanding pilihanraya yang semuanya kalah. Kini beliau diletakkan bertanding oleh PAS di Dun Permatang Pasir di dalam Parlimen Permatang Pauh yang juga lokasi panas di Malaysia .


1) APAKAH DI PERMATANG PAUH INI SEBAGAI KAWASAN "PAK SANGGUP " UNTUK KITA ANGKAT ORANG YANG DAH DITOLAK DI TEMPAT LAIN ? CONTOHNYA , DR MANSOR YANG BARU SAHAJA MENANG SEBAGAI ADUN PENANTI TETAPI SEBELUM SUDAH KALAH 3 KALI DALAM PILIHANRAYA DI DUN PULAU PINANG.


2) MENURUT TINJAUAN DAN MAKLUMBALAS DARI PENDUDUK PERMATANG PASIR ,MEREKA TIDAK MENGENALI CALON PAS INI KERANA BELIAU ADALAH ORANG LUAR PERMATANG PAUH BERBANDING CALON BN IAITU SDR ROHAIZAT OTHMAN YANG BERASAL DARI PERMATANG PAUH .

3) APAKAH JASA DAN SUMBANGAN SALLEH MAN KEPADA PENDUDUK PERMATANG PASIR SEBELUM INI ? SDR ROHAIZAT MERUPAKAN SETIAUSAHA BAHAGIAN UMNO PERMATANG PAUH DAN BERSAMA DENGAN UMNO MEMBELA RAKYAT SEJAK 1996 LAGI .JIKA ROHAIZAT DIPILIH ,PERMATANG PASIR AKAN MENJADI ANAK EMAS KERAJAAN PUSAT DAN PASTINYA SEGALA PROJEK PEMBANGUNAN AKAN BERADA DI SINI .


" Penduduk Manek Urai telah terlepas peluang menikmati pembangunan dan diharapkan penduduk Permatang Pasir tidak mengulangi kesilapan yang sama," Yb Hj Ahmad Maslan Ketua Penerangan UMNO
4) ORANG PERMATANG PASIR HARUS BERFIKIR SEMULA ADAKAH KAWASAN KITA INI HANYA UNTUK PEMIMPIN YANG TELAH KALAH DI TEMPATNYA SENDIRI DAN beliau MENCUBA NASIB UNTUK NAIK MENJADI PEMIMPIN DI TEMPAT KITA.

5) SEJAK PAS BERTAPAK SELAMA 3 PENGGAL DI PERMATANG PASIR SEJAK TAHUN 1999 , APAKAH PEMBANGUNAN YANG DILAKUKAN OLEH PAS SELAMA INI ? JIKA SALLEH MAN SEORANG PENIAGA INI DIPILIH SEBAGAI ADUN PRMTG PASIR ,CONFIRM 100 % TIADA APA PUN PEMBANGUNAN YANG AKAN DIBANGUNKAN KERANA PAS TIDAK MENJANJIKAN PUN WALAUPUN KERAJAAN NEGERI PP KINI DIPEGANG OLEH PAKATAN .
Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.