N11 PERMATANG PASIR : POSTER FITNAH DARI PAS , ALAHAI MAHFUZ !

on Sunday, August 23, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Pas kita lihat ini sekarang ini semakin tertekan setiap hari menjelang hari mengundi . Banyak poster -poster fitnah telah dikeluarkan dan diedarkan di Permatang Pasir. Menurut sumber , pengeluaran poster gila seperti ini adalah untuk meraih simpati daripada penduduk kampung supaya mengundi PAS

Dalam ceramah-ceramah mereka malam tadi ini pun apabila ditinjau tidak mendapat sambutan pun seperti di Pekan Prmtg Pauh .Ceramah -ceramah UMNO yang hanya menggunakan rakaman video Ustaz Kamal Saidin di Kg Paya dan Kg Pelet lagi ramai . haha memalukan lah ceramah PAS tidak mendapat sambutan di Prmtg Pauh kubu kuat Anwar Ibrahim .


One Response

  1. relax dulu perjuang bangsa.. kita sekarang ni bukannya nak tengok keputusan menang ceramah. Skg ni pas sudah ketandusan idea, penceramah2 yang ada hanya reti nak gunakan isu2 yang tidak mendatangkan faedah kepada rakyat permatang pasir iaitu memburuk2kan kerajaan bn.

    25 ni kita tunggu keputusannya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.