PRK Prmtg Pasir : Peti Undi Kg Pelet

on Wednesday, August 19, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


GAMBAR DI ATAS BOLEH KITA MEMBERI SERIBU SATU MAKNA MELALUI TAFSIRAN ANDA . KERAJAAN BN MENERUSI KEMENTERIAN PEMBANGUNAN LUAR BANDAR TELAH MENAIK TARAF JALAN KAMPUNG INI DI KAMPUNG PELET TIGA BULAN YANG LEPAS. INI LAH PEMBANGUNAN INFRASTRUKTUR YANG DIBAWA OLEH BN KEPADA PENDUDUK KAMPUNG WALAUPUN PERMATANG PASIR DAN NEGERI PP DIBAWAH PAKATAN .PAS APA BOLEH BUAT UNTUK PENDUDUK KG PELET ?? PAPAN IKLAN PROJEK BN INI PUN TUMPANG LEKAT ,INIKAN PULAK NAK BAWA PERUBAHAN KEPADA PENGUNDI KG PELET DAN PRMTG PASIR AMNYA .
Jalan menuju ke Bilik Gerakan UMNO Cawangan Kg Pelet yang dinaiktaraf oleh kerajaan BN


PETI UNDI KAMPUNG PELET BN SEBENARNYA BN HANYA TEWAS LEBIH KURANG 200 LEBIH UNDI SAHAJA DAN JUMLAH PENGUNDI BERDAFTAR BERJUMLAH 1700 LEBIH .SEBENARNYA BN MASIH lagi BERPELUANG UNTUK MERAMPAS SEMULA PETI UNDI KG PELET INI SETELAH BUAT PERTAMA KALI TEWAS PADA PRU 12. MAKLUMBALAS DARI PERAYU UNDI BN ,REAkSI PENDUDUK DI KG PELET KEBANYAKKAN PENGUNDI ATAS PAGAR ADALAH POSITIF DAN MAHUKAN PERUBAHAN DI KAMPUNG MEREKA. HARI PERTAMA CERAMAH BN DI KG PELET ,KEHADIRAN PENDUDUK KAMPUNG PELET KE CERAMAH CUKUP BAIK . PETI UNDI KG PELET INI DIJADIKAN ANAK ANGKAT OLEH UMNO PAHANG DAN UMNO BAHAGIAN BUKIT MERTAJAM . DI SINI UMNO MEMPUNYAI 3 CAWANGAN IAITU UMNO TAMAN PENANTI ,UMNO KG PELET DAN UMNO GUAR IPOH.

PEJUANG BANGSA


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.