Pendedahan Eksklusif !! Isu Tanah Perkuburan Islam di PP

on Wednesday, October 21, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments

PB ini meneruskan lagi pendedahan mengenai isu di PP dan nasib umat Islam di bawah Khalifah Umar PAS iaitu LGE. Lihat pendedahan video di bawah .Tanah perkuburan berpusat di setiap daerah yang dirancang elok dan baik untuk umat Islam oleh kerajaan BN dahulu telah dihentikan sejak DAP ambil alih kerajaan PP . Tetapi PB ingin persoal kenapa LGE boleh arahkan kerajaan negeri ambil alih tanah tokong kek lok si @ dikenali Penang Temple .


Tanah kek lok si adalah milik persendirian dan kenapa diarahkan Pejabat Daerah untuk sediakan kertas kerja untuk ambil alih tanah kek lok si . Ini menunjukkan LGE cukup jaga punya orang Cina di Penang dan biarkan nasib umat Islam seperti di anak tirikan . Kenapa tanah wakaf di Kg Aman nak diserahkan kepada MAIPP tidak boleh dan tokong kek lok si boleh ???? Walhal tanah itu sudah dibayar dan pengambilan mengikut prosedur .

Kenapa Pegawai Tanah berbangsa Melayu ditukar ke tempat lain dalam masa 24 jam pasal isu pengambilan tanah tokong kek lok si ??? INILAH NASIB MELAYU PP .... APA DAH NAK JADI DENGAN MELAYU PP NI ??? JANGAN DOK LENA LAGI !! Selepas Jeff Oii DAP hina seorang ahli Majlis MPPP beragama Islam , kini sapa lagi akan menerima lagi penghinaan oleh puak2 syaitan bertopeng manusia ini ??" MELAYU PP HARUS SEDAR NASIB BANGSA KITA SEKARANG , HANYA KITA YANG BOLEH PERJUANGKAN BANGSA DAN AGAMA KITA BUKANNYA MEREKA "


2 Responses

  1. syabas bro ! saya dah edar link artikel ini dalam YM

  2. Anonymous says:

    SERULAH SELURUH RAKYAT MELAYU SUPAYA PULAU PINANG KEKAL SEBAGAI PULAU PINANG BUKANNYA PENANG ATAU SEBAGAINYA..........
    RENUNG-RENUNGKAN..!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.