Nizar tengok !! PRK Bagan Pinang : Ceramah PAS tiada sambutan !!

on Monday, October 5, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments

Aduhai.. kesian aku tengok ceramah PAS (salah satu team komplot pakatan jahat) bila ceramah dia orang di Taman PD Utama malam ni tak dapat sambutan. Menung aku tengok jentera pilihanraya PAS..Apa nak buat brader..orang dah tahu kau orang tu sebenarnya kaki kencing. Pinjam kata politikputramerdeka.blogspot.com 'awas musibat dan muslimut PAS at work'..Satu negara dah tahu intipati ceramah kau orang..Dah hafal dan dah muak..Ceramah kau orang hanya tabut fitnah dan cerca orang. Islam taik kucing.

Hadi Awang pun takde mood nak ceramah apabila orang yang datang sekitar 50 orang. Gila jauh datang dari Terengganu tapi cakap dia sorang pun tak nak dengar. Baik kau balik je Terengganu le Hadi..Cakap kau tak laku kat sini..

Lepas Hadi Awang..majlis terhenti seketika..Pasal apa? Pasal Lim Kit Siang tak sampai sampai lagi. Alasannya sangkut dalam jammed kat simpang..hahahha...tak abis abis kau orang nak kencing..takde yang jammed jalan malam tadi..semua clear..agaknya Lim Kit Siang pun dah tahu yang dia akan cakap sorang sorang dalam ceramah tu..

Dah lah pergilah balik..buang masa je kau orang kat sini..Orang orang Bagan Pinang tak mahu kau orang tu..Budak Lenggeng yang dah tiga kali kalah tu bila nak sedar diri yang dia tu hanya kambing hitam yang hanya akan dimalukan di Bagan Pinang..

sumber : jebat berkokok


3 Responses

  1. Anonymous says:

    hmmm....sebelum nak kata org lain baik tgk diri sendiri...para bloggers...jgnlah bawak awek pakai baju ketat kat ceramah PAS..pakai tudung seluar ketat...lepas tu masuk lak ceramah PAS..before u do u pklah sendiri..

  2. Unknown says:

    tu petanda PAS tidak lagi diminati oleh rakyat. PAS hanya suka mencaci maki ... tetapi pembentangan mengenai pembangunan tidak diutarakan.. politik apa digunakan pAS ni ? politik haram?

  3. Anonymous says:

    aku hairan ..sbb mana mana aku pergi tgk dan baca komen dari penyokong pas ni jarang sekali diorang guna nick atau nama semasa buat komen.. asik asik Anonymous .....

    disini telah menunjukkan pendirian mereka.. tak berani.. takut kena kesan...kalau ko kena tangkap pun.. kan tu JIHAD MATI SYAHID KALU MATI KETIKA BERJUANG DGN ORG UMNO..

    KORANG DAH LA BUAT LAWAKNYA....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.