Umi Hafilda londehkan siapa Al Juburi Anwar !

on Saturday, June 30, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments

Sekarang ini berlangsung ceramah Umi Hafilda di Permatang Pauh yang membongkarkan wajah sebenar dajjal Anwar Ibrahim .

Ceramah selama 2 jam ,Umi melondehkan hubungan zina Anwar dengan Shamsidar , 18 Video simpanan Nalakaruppan , kekayaan Azmin dan RM3billion.

Video ceramah Umi akan diupload selanjutnya .


4 Responses

  1. Anonymous says:

    1. Kasihan Ummi, teruk didera mental dan fizikal hanya sekeping SD yang didraf oleh aljuburi.
    2. aljuburi rasuah perwakilan bahagian RM500k untuk jatuhkan Tun Ghafar
    3. Video keretapi 3 jantan pun ada
    4. Setiap rabu lepas mesyuarat kabinet aljuburi pakai rambut palsu ke Tivolli Villa dengan Nalakaruppan yang bawa shamsidar. samsidar keluar 2 jam kemudian dengan kusut masai dan keletihan.
    5. aljuburi memang suka lelaki jambu dengan syarat tak ada misai

  2. Anonymous says:

    Kesian kat Amir Ghazali Ketua AMK Penang kena halau mcm anjing kurap td, mai majlis org tak bagi salam, lps tu nak tunjuk hero dok buat provokasi....nasib baik tak kena demah tang muka!!!

  3. Anonymous says:

    ramainya yang hadir.

  4. hj abu says:

    anwar satu susuk yang gagah menghadapi serangan fitnah dan kezaliman,sebaris pejuang dunia seperti mandel,hasan al banna dan pejuang lain,demi rakyat dan agama,sememangnya layak jadi pemimpin bertaraf dunia

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.