Gempar !!! Kickdefella kena tendang oleh PAS

on Wednesday, November 11, 2009 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Seorang penulis blog Kickdefella iaitu Syed Azidi yang juga blogger Husam team dan juga pernah mencetuskan kontroversi dengan mecadangkan kepada rakyat mengibarkan bendera Malaysia terbalik hari telah dipecat a.k.a ditendang terus Perbadanan Menteri Besar Kelantan !!!

Pemecatan blogger terkenal PAS ini ekoran siasatan SPRM terhadap tuduhan pecah amanah terhadap CEO PMBK ,Abdul Arif Fahmi Abd Rahman iaitu menantu kepada Nik Aziz .
Punca kepada pemecatan beliau adalah disebabkan disebabkan tuduhan mengatakan beliau adalah invididu yang membuat laporan SPRM berhubung dakwaan penyelewengan sehingga tersebar luas di blog .

Syed Azidi mendakwa, sejak berkhidmat pada 17 April 2006, pihak tersebut telah cuba menyingkirkannya beberapa kali, antaranya dengan mempengaruhi pentadbiran PMBK supaya menarik balik kemudahan pejabatnya di Kota Bharu tahun lalu.

Beliau juga mendakwa sudah lama tidak dijemput menghadiri mesyuarat pengurusan PMBK kerana sering menegur kepincangan pengurusan GLC negeri itu, seperti pengurusan khairat kematian penduduk.

klik di sini http://www.malaysiakini.com/news/117192


One Response

  1. wakdanial says:

    CEO Ariffahmi kata mamat ni kena tendang sbb kerja 'not up to the marking'...ni contoh org yg banyak cakap tp habuk pun tarak...dok hentam org ja tp diri sendiri mcm taik

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.