Himpunan Blackout di Batu Kawan memalukan Anwar !! #tolakPR

on Sunday, May 12, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 28 Comments





Semalam himpunan Blackout Anwar bagi membantah keputusan PRU13 GAGAL  da memalukan Anwar. Kalau di Kelana Jaya mereka dakwa 100 ribu hadir tapi kali ini di Batu kawan sebanyak 60 ribu.

Betul ke 60 ribu ? Kapasiti stadium di boleh muat 45 ribu tapi hang pa tengok la bukan sahaja tempat duduk penonton tak penuh malah di  padang bola pun sama. Dianggarkan 20 ribu je beb yang hadir ...hahaha


GPB masih lagi ingat stadium ini penuh padat dengan penonton  semasa perlawanan final Pial FA Kedah vs Perlis semasa itu dianggarkan 50 ribu .

Tapi kalau macam ini lah kehadiran macai2 Anwar yang majoritinya Cina Dap  yang hadir bermakna himpunan ini  gagal !




GPB  juga dimaklumkan  bahawa pihak penganjur telah mengarahkan   peserta untuk parking di highway supaya nampak ramai  padahal banyak lagi parking yang ada di kawasan stadium.

Ini bagi menunjukkan jammed teruk dari plaza tol ke stadium  dan kehadiran ramai macai PR

Padan la punya muka kepada  macai2 yang ditipu dan terpaksa berjalan kaki lebih 5 km..haha...








28 Responses

  1. Anonymous says:

    Ada melayu yg pegi tapi pakai topeng, malu ke duduk sebaris dgn sepet2?

  2. Anonymous says:

    Perhimpunan ini bukan untuk anak muda Melayu. Sila jauhi...

  3. Anonymous says:

    sebelum pru hipunan haram dah lepas pru pun himpunan haram. tak yah la bg publisiti mcm ni. lantok la deme

  4. Niat nak runtuhkan kerajaan seperti yang telah diketahui sebelum PRU lagi. Akhirnya nanti hati sendiri bertambah sakit dan akhirnya nanti sendiri yang makan hati..

  5. Anonymous says:

    me_LAYU MEMANG LEMBAB!!

  6. Anonymous says:

    padan muka anwar...kahh kahh

  7. Anonymous says:

    Maka terpaparlah Muka2 anak muda melayu yang bakal menjual tanah air dan maruah keluarga.... demi upah RM 50 ... HINA nyer Melayu ini... maka tak salahlah nik aziz tak mengaku melayu

  8. Anonymous says:

    sedih melihat melayu jd balaci DAP.. sebahagian rakyat seolah2 mencabar kuasa Allah Ta'la.. mencabar nikmat Tuhan yg diberikan.. aman dan makan kenyang, bebas beribadah.. tp mahu dihancurkan semua ini..

    YA ALLAH AKU AMAT TAKUT KEMURKAAN-MU.. JAUHILAH KAMI DR KEMURKAAN-MU YA RAHMAN.. SELAMATKANLAH BUMI TERCINTA KELAHIRAN INI DR PUAK2 PEROSAK PAKATAN RAKYAT LAKNATULLAH INI...AMINNN

  9. Anonymous says:

    Gambar tu belum mula program. Diarang tak kena upah pun, tapi kena keluar duit sendiri. Parking memang penuh, kami kena pusing 7 @ 8 kali baru dpt parking, itu pun kena berjalan entah berapa km lagi...aku dah serik nak pergi. Kawan aku beria2 ajak ke sana. Kena share duit minyak dan TOL. Aku ada sekali kena belanja minum 7 org pulak tu...kalau ikut geng motor umno kempen dapat RM30. ok jugak..

  10. Anonymous says:

    Puak Syiah dan Khawarijj saja yg gairah... sbb mereka memang suka jatuhkan ASWJ..yg bertapak diMalaysia sekian asal lagi....

  11. Anonymous says:

    Anon 10:21... adchalah Red bean army agen... lakonan konon Malay...Catch U..kah kah kah...Jgn layan dan ambil pusing statement dia...keh keh keh,,

  12. Anonymous says:

    20 ribu jer yg hadir..? buta ke ko ni..? http://www.youtube.com/watch?v=8znAf-TBt3s&feature=share&list=PL4qistxYwmgosH7sbQY9UUGZ1TFgZy3df

  13. Anonymous says:

    Stadium MINI Kelana Jaya pon depa dakwa boleh muat 100,000 org boleh percaya lagi ke puak ni? ...60 ribu tu dah kira maksimum. 40 ribu ditempat duduk 20 ribu atas padang yg biasanya muat 15 ribu orang. Macam ni kira penuh ke? Anggaran kasar 15 ribu syaitan.

  14. Anonymous says:

    KAKAKAHKAHKAHKAH!!! KAH! hRAKAH! MAMPOSS LAA.. LEPAS BALIK PERHIMPUNAN NI MESTI PAKAT2 SAKIT LUTUT & KULIT TAPAK KAKI MELECET... SEBAB JALAN JAUH SGT.. 5KM BEB!!! HEHEHEEHE.. PADAN MUKO!!

  15. Anonymous says:

    AAA

  16. Anonymous says:

    saya sndiri hadir ke pada mlm tu, sebenar nya berpuluh ribu lagu yang pejalan kai dari highway sesak x dapat masuk staduim sebab ada sabotaj, ada orang letak dua buah lori kat jalan menghala masuki ke stadium, pejalan kai berhimpit2 untuk masuuk staduim , di sebabkan terlampau p[adat untuk bergerak (pasal lori tu), ramai yang terpaksa berpatah balik sebab x mampu berjalan dalam keadaan yang terlalu menghimpit dan padat, ada yang smpai berjalan (meniti)di atas paip air untuk mengelak berjalan atas jalan raya menuju stadium di sebabkan kesesakan berpuluh ribu manusia... tgk sajalah gambar tu, tgh padang dlm stadium tu pun dah berhimpipt sesak..kalau yang berpuluh ribu kat luar sana boleh masuk,,,rasanya runtuh stadium tu sebab x mampu menampung kapasiti..so please..kalau nak kutuk...pergi and tgk dulu sebelum nak judge ok..sebab saya antara mereka yang berpuluh ribu di luar sana yang x dapat masuk...kesimpulannya blackout di batu kawan di anggap berjaya!!!ok!!

  17. Anonymous says:

    Sy slh sorg yg terlibat sekali dlm jam.nyampahnye rs, dlm kepenatan nk blk umah after sehari suntuk kerja di penang.after selesai urusan ingt nk gerak blk n berehat di umah tp tersangkut dlm jam dibuat phk pr.nk bt sesuatu tu jgn susahkan rakyat blh x? Blm jd pm dh nyusahkan org, bl jd pm (kirim salam) mcm mn lak jd nye

  18. Anonymous says:

    Saya pun pergi ke himpunan itu. Ramainya orang tak terkira tapi saya cuma nak berak kat stadium.

  19. Anonymous says:

    ANON 12.57 BAHASA NYA KELAKARLEEE......KAH KAH KAH SAH RBA DAP HEHEHE......

  20. Anonymous says:

    kalau berja kenapa anuwar tak angkat sumpah jadi PM lagi. itu maknanya tak berjaya. pembangkang suka buat kerja sia-sia. berkempen dan ceramah sejak 2008 (5 Tahun). endingnya tak ada hasil. sebab itu tuhan suruh fikir dulu sebelum buat kerja. sop tak ada...buat kerja asal terlintas dikelala.

  21. Anonymous says:

    Gambar ni pasti dpt kat TV3... BN dn UMNO pndai jer, magik

  22. Anonymous says:

    Komen manusia yang suka disuap je dengan kebendaan, takat BR1M je..tapi Ilmu x dak. GAMBOR KO PUN BUBUH HERO MAT SALEH,KO masih dijajah mcm PM lu kata OBAMA telpon iktiraf kemenangan PRU13 dengan megahnya.

  23. Anonymous says:

    Kah Kah Kah gambar kul berapa lu letak tu kasi le video ke apa ke ni gambar org baru nak kumpul lu taruk bahlol bahlol orang2 UMNO semua bodoh2 org nak kasi senang nak susah jap lagi minyak naik le

  24. Anonymous says:

    Komen manusia yang suka disuap je dengan kebendaan, takat BR1M je..tapi Ilmu x dak. GAMBOR KO PUN BUBUH HERO MAT SALEH,KO masih dijajah mcm PM lu kata OBAMA telpon iktiraf kemenangan PRU13 dengan megahnya.

  25. Anonymous says:

    Apa lagi kerja penjilat UMNO kalau tak menipu lain le Najib kumpulkan budak sekolah je nak sambut dia tu pun main paksa2 kah kah kah

  26. Anonymous says:

    Memang tak ramai......

  27. Anonymous says:

    tak berapa ramai...perhimpunan yang sia-sia...bazir duit minyak,letih lagi tak terkira...hehehehe

  28. nshinah says:

    PKR mana ada SOP?

    SOP, dana dan arahan mesti datang dari UNITED STATES OF AMERICA tetapi menyamar sebagai NGO dan berbagai pertubuhan.

    Tanpa DANA AMERIKA dan BANKING ELITES yang memegang tengkuk orang-orang (yang dahaga wang, perempuan dan jawatan) seperti Anwar, maka tiadalah Anwar dan PKR.

    Selagi ada DANA dari luar, maka ada lah PKR.

    Wahai PAS dan orang Islam, wake up!!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.