Bekas awek dicabul gara-gara cinta diputuskan !

on Wednesday, September 19, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Seorang lelaki sanggup mencabul bekas kekasihnya ekoran tidak puas hati dengan teman wanitanya yang mahu mengakhiri hubungan cinta mereka, awal pagi kelmarin. Difahamkan, lelaki berusia 20-an terbabit pergi berjumpa dengan bekas teman wanitanya itu di sebuah kelab malam di ibu kota bagi berbincang mengenai hubungan mereka sebelum menciumnya, malah mengugut mahu mencederakan gadis terbabit. Berikutan itu, mangsa berusia 22 tahun itu membuat laporan di balai polis berhampiran, petang kelmarin.

 Menurut sumber, mangsa dipercayai pergi ke kelab malam berkenaan bersama enam lagi rakannya sebelum didatangi bekas teman lelakinya itu, jam 2 pagi.

 “Lelaki terbabit dipercayai meluahkan perasaan tidak puas hati dengan tindakan mangsa yang mahu memutuskan hubungan cinta mereka. Dia mengajak mangsa berbincang namun mangsa menolak permintaan itu.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.