..

..

Tora Tora dah tahu nak kalah ,mula ugut nak heret Umno ke mahkamah !

on Tuesday, October 8, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments




Agak pelik dengan kempen yang dibawa oleh Calon Ketua Pemuda Umno Syed Rosli Syed Harman Jamalulail ini... Dimanakah kesetiannya dalam parti keramat! parti UMNO ini?



Petikan kenyataan Syed Rosli, “Sekiranya Lembaga Disiplin Umno gagal mengambil tindakan berdasarkan aduan yang saya kemukakan bersama nama saksi dan gambar foto, saya akan heret Umno ke Pendaftar Pertubuhan.  

Jangan layan kita seperti orang bodoh.

“Jika Pendaftar pun gagal mengambil tindakan maka saya terpaksa mengheret mereka ke mahkamah.”

Terdahulu hari pertama Syed Rosli hantar borang jadi calon, Syed Rosli telah menyerang KJ dengan panggilan 'bangla' sebab KJ lahir dan dibesarkan di luar negara. Apa ni bang? dimana semangat kemelayuan abang kalau dengan sesama melayu pun abang nak burukkan?

Seharusnya sebagai seorang calon yang mantap! (kononnyala....) Syed Rosli perlu menunjukkan kekuatannya didalam Parti serta menyatakan tentang visi dan misi sebagai calon Ketua Pemuda bukannya menyerang peribadi calon dan mengugut Parti!

Ni belom jadi Ketua Pemuda UMNO lagi? Kalau terpilih (minta dijauhkan) tak tahu la apa akan jadi pada UMNO? buat bahan lawak jenaka puak pembangkang je?

Perlu ke kita memilih pengkhianat seperti ini untuk dijadikan sebagai Ketua Pemuda UMNO? belum apa-apa dah tunjuk kerakusannya dan rela mengkhianati Parti!

Tepok dada tanya selera, pilihlah orang muda untuk orang muda... kepada pemilih jalankan tugas anda dengan sebaiknya... kerana anda adalah penentu masa depan UMNO!

Akhir kata semoga YB Khairy Jamaluddin terus memimpin pemuda UMNO dengan lebih cemerlang, gemilang dan terbilang.

Salam perjuangan

Bro Jinggo 


3 Responses

  1. nama syarikat: PUNCAK IDIA BERSATU SDN. BHD.
    Dapat geran RM10 juta dari Kementerian Sumber Manusia
    8 bulan lepas, geran utk bagi training. masa tu Datuk Maznah
    adalah Timbalan Menteri Kem. Sumber Manusia.
    Anak lelaki beliau ada share dalam Puncak Idia Bersatu. sekarang
    semua partner bergaduh pasal share. Bapa dia cuba masuk campur
    supaya anak dia dapat majority share instead kat blog

    http://sangkakala9.blogspot.com

  2. Anonymous says:

    Anak haram punya calon..lau macam ni punya perangai nak jadi pemimpin baiklah jadi bapak ayam jer..melayu bangsat macam ni wajib di pecat jer..belum apa apa dah nak ugut parti..dasar penjilat telur babi punya anak haram jadah..buat malu jer ahli UMNO bangsat macam ni

  3. Anonymous says:

    AZMAN pasai tu kami ada dengar cerita juga pasai Dapat geran RM10 juta dari Kementerian Sumber Manusia tu kan

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.