..

..

HOT ! GAMBAR OSTAZAH ABBY SOUND LAKI DEPAN PENYOKONG PAS @ #PRKSgLimau

on Sunday, October 27, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments






Garang  juga muslimah PAS sejati ini iaitu Ostazah Abby ...sampai boleh sound suami lagi .

Dulu Norman   kena  , kali ini giliran  laki baru pulak la  ..hahaha




Kesian Abby...Dah la tengah panas terik..tengah bendang..pakai jubah hitam..kereta rosak la pula..EP tak pasti la sama ada insiden ini berlaku sebelum atau selepas menabur fitnah..tapi apa yang pasti ini satu bala buat Abby..

Kalau tak silap EP..kereta ni ada kenangan manis antara Abby dan bekas suaminya..kiranya lama juga la Abby pakai kereta ni..mungkin dah sampai masanya untuk tukar kereta..duit fitnah kan banyak...kalau tak silap EP kalau satu ceramah sampai 2 ke 3 ribu...betul tak??

Inilah akibat kalau kerja menabur fitnah..ada saja dugaan yang mendatang..selamat satu kampung di Sg Limau tak dapat doaa sebab tak sempat nak dengar fitnah yang bakal ditaburkan oleh Abby...

Nasihat EP..sudah sudah lah buat kerja yang terkutuk ni..cuba belajar bersyukur dengan apa yang ada..kata nak cari keredhaan Allah..tapi perangai tak serupa bikin...

**Kesian EP tengok laki Abby..kena kontrol siot..siap kena marah masa kereta rosak tadi..."you buat apa kat luar..masuk dalam kereta.."..amboi..garangnya Abby.. SUMBER 




**KALAU TAK CAYA..TANYA LEMAN RAJA TAK LAWAK..DIA ADA KAT SITU


3 Responses

  1. Anonymous says:

    gelapnya tinted kete..nanti kena saman mula meroyan

  2. Anonymous says:

    nasib la dapat wife more old than u. ni la bahananya. tapi tak semua cam abby ni.

  3. Anonymous says:

    menunggu hadiah istemewa dr bn......minyak masak dikatakan akan turun

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.