..

..

GAMBAR YANG BUAT MACAI PAKATAN MELOMPAT GEMBIRA TAK TERKATA !!

on Friday, October 18, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment



hari ini  tersebar gambar Bang Non menyampaikan khutbah di sebuah masjid dekat Australia oleh macai2 nya di facebook .   Bukan main lagi seronok mereka perli Najib & Rosmah pasal Bang Non  depa boleh bagi khutbah Jumaat depan orang putih .

Cuma yang best macai depa perli  penyokong  UMNO bahawa  Dunia akan kiamat jika gambar itu adalah Anwar.

Setakat gambar ini  GPB tak heran langsung.....manusia pelbagai wajah ini boleh jadi sesiapa pun ikut keadaan.

 Dia lah juga yang tetap bertegas mahu kalimaah Allah boleh digunakan Kristian di gereja & bible.

Orang macam ini nak kita banggakan ??  Pergi mampos la !!







One Response

  1. Anonymous says:

    Bermuka muka macam talam dua muka - munafik tu namanya

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.