..

..

HEBAT ! OBAMA PUN KENA SPIN DENGAN SUARA KALDAIAN !!

on Tuesday, October 8, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments



Hebat PKR ...Berita Obama tak mai ke Malaysia pun nak ditipu oleh puak2 parti  kencing ni . Mungkin dah jadi amalan seharian mereka menipu je pengikut2 tegarnya dengan memburukkan kerajaan .

Jadi , kesimpulannya  yang boleh kita pelajari siasat & double check dulu segala apa disebarkan PKR ini kerana terbukti rekod menipu mereka cukup cemerlang .

Sebab Obama tak hadir ke Malaysia sudah dijelaskan di media perdana seperti di bawah ini /




2 Responses

  1. Anonymous says:

    Obama batal lawatan ke Indonesia pun tamparan buat Najib juga kan wahai soros-spin-kini?

  2. Anonymous says:

    ni pasal Azeez Rahim..pandai wayang, konon ala2 zuhud..tp dlm sejarah, pertama kali Pengerusi Tabung Haji xnaik haji, sbb sibuk dgn pemilihan MT..perghh, Jamil Khir pun pg jgk la, mana satu KEBAJIKAN & KUASA..? apa cerita beb..jemaah siapa yg jaga sekarang?
    http://no2azeezrahim.blogspot.com/

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.