..

..

Dulu penyokong PAS cakap TV3 suku , Sure Heboh haram kini puji sakan TV3

on Monday, March 29, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


PAS hari ini buat pertama kali memuji sakan Tv3 yang dikatakan media propaganda kerajaan kerana telah berjaya menganjurkan Karnival Jom Heboh dan menarik ribuan rakyat Kelantan datang . Malah blog2 pencacai PAS dari semalam mula hebah memuji Jom Heboh Kelantan lain dari yang lain seiring dengan media Haprak daily .

Kita lihat dalam penganjuran konsert hiburan pentas yang diadakan malam ini, penonton telah diasingkan dalam tiga peringkat iaitu kaum lelaki, perempuan dan juga berkeluarga dan menampilkan hanya penyanyi lelaki sahaja,” Takiyuddin Hassan


Juak2 PAS yang memuji ini sebenarnya mereka juga lah yang kuat dulu hantam TV3 di atas penganjuran Jom Heboh ini . Malah blogger itu gelarkan TV 3 Suku dan Jom heboh ini adalah haram dan gila .. klik di sini

Cuma PB nak tanya kepada juak2 PAS dan bloggger nya ini , dulu mengapa PAS tak buat karnival Sure Heboh ini lebih awal ??

Adakah selepas menggunakan PAS For All baru dianggap lesen untuk Jom Heboh ini dan konsert hiburan selepas ini ??? Memang rugi la PAS tak buat awal-awal , kalau tak untung la kerajaan Pok Nik ni sikit dan boleh puak2 PAS kopiah putih ni berhibur ..hehe

Tengok betapa syoknya anak muda Kelate berhibur dengan Abe Tomok


One Response

  1. a ali says:

    itu sebab Tun Mahathir mengatakan melayu sudah lupa/ mudah lupa, nafsu mengatasi segalaxnya. takut hilang kedudukan sangup gadai agama. Tuhan berfirman akhirx zaman ini manusia akan menjual agama bagi kepentingan diri dan puakxnya.

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.