..

..

Hot! Kit Siang salahkan menteri UMNO/BN kematian William Yau

on Saturday, January 26, 2013 by Keris Pusaka
 - 6 Comments

Hari ini kematian tragis seorang  kanak-kanak Cina William Yau telah dipolitikkan oleh bapak rasis Dap iaitu Kit Siang di twitternya yang menyalahkan sepenuhnya kepada kerajaan.

Tetapi ia dibidas oleh Khairy Jamaluddon di facebooknya yang persoalkan sikap pemimpin ini  menyalahkan pemimpin Umno/BN  dan menyebarkan Malaysia sudah tidak selamat termasuk kanak2.

Bagi GPB, tindakan biadap kit siang ini menyalahkan kerajaan BN hanya jika berlaku kepada anak bangsa cina sahaja.

Kalau berlaku kepada bangsa Melayu , sorry la dia nak tweet spt ini.

Published with Blogger-droid v2.0.10


6 Responses

  1. Dasar bangsat punya pemimpin cina cauvanis...

  2. mk says:

    Apa punya bangsat apek ni, kasihan dengan ibu bapa dan keluarga William - tak usah lah hal cam ni pun nak dipolitikan

  3. dewi_sue says:

    uish. Org tua tu..
    logik ka, semua nak salah BN. Lps tu, mak bapak yg saja biarkan anak tanpa pengawasan tak salah?Nak suruh BN hantar polis lak jaga budak2 dlam kereta? while mak bapak shopping?
    Logik sikitlah wei org tua

  4. Anonymous says:

    Try tanya kat Lim Kit Sialll haramjadah ni, nape dia tak sebut MCA/BN? Dengan UMNO leh pulak buat gitu. Dasar Anjing yang tersepit hakkkkk puiiii lahanat punya manusia.

  5. Anonymous says:

    biasa la..mak bapak kapir..dier pon kapir gak..mam PAS = Tapir

  6. Anonymous says:

    Anak Melayu mati ada dia kesah!
    Hati Perut macambinatang buas,nilah yangpuak2 PAS sanjung,hingga kepintu Syurga!

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.