..

..

Hot ! Giliran Dr Asri persenda perkahwinan sah Fathul Bari ??

on Saturday, January 19, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments





Memalukan.. Perkahwinan yang sah disisi agama Ustaz Fathul Bari terus dijadikan isu dan dipersendakan .Kali ini giliran Dr Maza pulak komen di twitter dan menariknya dibalas segera oleh Fathul Bari. Apa niat sebenar Dr Asri? Adakah dia masih lagi berdendam kepada ulama muda ini?


4 Responses

  1. Anonymous says:

    DR MAZA APAKAH TUJUAN ANDA.

  2. Jijan Mali says:

    Aku tak kisah UFB ni nak kahwin banyak. Dia punya
    hal lah. Quota dia ada 4 asalkan dia buat
    berlandaskan syara' dan berlaku adil. Itu yang
    dituntut oleh Islam pun.

    Yang penting dia tak godam bini member, dia tak bagi
    counciling one to one pukul 2 pagi dalam bilik hotel,
    tak kerabat bini orang dalam keretapi dan
    perangai-perangai hamPAS yang lain dari spesis-spesis
    yang anggap mereka lebih 'isle' dari umat islam yang
    lain kat bumi melaya ni.

  3. Anonymous says:

    Jijan oi. byk nya kenyataan pitnah hang... insaf weiii... kalau ada bukti kemukakan...... amboi.. kalau orang pas sembunyi2 kawen .. ak rasa jijan ni akan jadi kecoh.. kalau ustaz fat hul bari... dan dan cakap berlandaskan syara..dituntut islam.. gila la hang ni jijan. biasssss... boleh ak tanya soalan sikit jijan?

    ustaz fat hul bari buat apa waktu konsert k-pop dijalankan di msia? saja nak tau...

  4. Anonymous says:

    hang dok tanya apa dia duk buat masa konsert?masa tu hang kat mana?puak2a hang tk tanya plak...?fitnah..konon ,wey bengong yg tnagkap dlm keretapi tu sape?yg kena tangkap tu sape?yg mnangkap dh bagi statement, hangpa tk percaya jugak!!!kena tngkap pkul 2am,hng tk caya jgak..hang nk smpai bini hang plak kena toot..baru hang percaya..hehehehhe...tapi aku nak bagi tau kat hang walau pong hang cerita pada kekawan sepuak ngan hang yg bini hang kena toot..kawan2 hang tk percaya...hahahahaha

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.