..

..

Hot! Apa masalahnya Fathul Bari kahwin isteri No 2 ?

on Friday, January 18, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments



Bila timbul isu perkahwinan ulama muda Umno  Ustaz Fathul Bari  kahwin bini No 2 di Selatan Thai , apa masalahnya ? Kalau  beliau berkahwin secara sah di sisi agama , ok la.

Ostat2 Pas pun kahwin 2-3 juga di sana secara senyap , jadi apa yang nak diherankan ? UFB bukannya amik duit Rasuah  atau ditangkap khalwat seperti Ostat Kaunseling 3pagi tu.

Cuma yang GPB tabik kat UFB, isteri keduanya adalah warga  Filipina bernama Maria Joy Erlado yang beragama  Kristian. Bukan senang nak mengislamkan seorang yang Kristian dan itu yang beliau  berkahwin di  Selatan Thailand.

Tentang rupa isteri UFB, GPB gerenti mesti lawa punya ...kalau yang kaki tengok drama sana tentu dah boleh bayangkan punya..haha...

Apapun Tahniah Ustaz Fathul Bari ...kalau ada petua tu Ustaz.,kongsi2 la dengan kami ni..hehe





p/s : gambar itu adalah Gadis Muslim Filipina... Mungkin muka macam ini kot?


5 Responses

  1. Anonymous says:

    so what??? apa isu nya??? dia bukan MEMANTAT bini org mcm MAT SABU dgn MAH CIPAP nya sampai mat sabu masih terasa hangat dan lekitnya air cipap mah kat pipi mat sabu. bukan mcm ostad LEMBU dungu PKR badrolamin yang buat kaunseling 3 pagi kat hotel pakai towel dgn bini org, bukan mcm SI TANGGANG DERHAKA yang jual ice cream dlm jamban yang hidup mewah dengan hasil melacurkan bini sendiri SHAMSIDAR TAHARIN kepada kaki bontot jantan dan kaki burit china DOLL anwar ibrahim sonsang .... pendek kata dia buat perkara yang betul dan nikah dengan sah, NO ISSUE !!!!!

  2. Jijan Mali says:

    Aku tak kisah UFB ni nak kahwin banyak. Dia punya
    hal lah. Quota dia ada 4 asalkan dia buat
    berlandaskan syara' dan berlaku adil. Itu yang
    dituntut oleh Islam pun.

    Yang penting dia tak godam bini member, dia tak bagi
    counciling one to one dengan bini orang pukul 2 pagi dalam bilik hotel,
    tak kerabat bini orang dalam keretapi dan
    perangai-perangai hamPAS yang lain dari spesis-spesis
    yang anggap mereka lebih 'isle' dari umat islam yang
    lain kat bumi melaya ni.

  3. Anonymous says:

    Haha. Tok2 kadi kat malaysia ni x bgus.sbab tu kawin kat thai. Ak pon nak kawin lat thai la.ikut cara ufb. Jom ramai2 kawin kat thai.haha

  4. MALU NYE KAWIN KAT THAILAND.. DIA KAN USTAZ TUNJUK LAH CONTOK TERBAIK.. KAWIN JE KAT MALAYSIA.. NI JD PLAK BUAH MOLOK ORANG. USTAZ AKHIR ZAMAN SEMAKIN MNJADI2

  5. Anonymous says:

    Dia kahwin kat thailand ka.. kahwin kat Malaysia ka.. indon ka.. asal perkahwinan sah disisi Islam. tiada larangan.benci mn pn kt pd UFB dlm hal yg baik kita kena stuju & doakan kbhgiaan bliau.. wlupn aku jg byk btentangan pdpt dgn UFB ni. apa pun.. moga kekal bahgia Ust. aslkm.

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.