
Gambar: Baguihnya YB PAS ini tidur. Mungkin letih kot ceramah siang malam..dahulu PAS sebarkan gambar Pak Lah tido dalam PWTC ,kini orang PAS pun tidur juga.
Inilah wajah YB Wahid Endut (ADUN Wakaf Mempelam) dipilih sebagai calon PAS dalam pilihan raya kecil di Kuala Terengganu semalam. Wahid Endut dipilih sendiri oleh Hadi setelah favourite candidate seperti Mohd Sabu & Dr Syed Azman (team Erdogan) dan Wan Mutalib & Musthapa Ali (team Ulama) diketepikan oleh PAS. Saya rasakan pastinya ada yang tidak berpuashati dengan pemilihan tersebut,terutama dari team Erdogan yang mengharapkan Dr Syed Azman sebagai calon mereka.
Berdasarkan video Dalam satu sidang Dewan Undangan Negeri Terengganu, Wahid Endut sendiri mengakui bahawa sepanjang pentadbiran PAS pada 1999-2004, tiada pembangunan yang dibawa oleh PAS di negeri Terengganu.
Wahid sendiri mengakui bahawa PAS tidak membawa sebarang pembangunan, mengapa lagi pemimpin ini mesti dipilih lagi sebagai Ahli Parlimen ? Kuala Terengganu adalah medan pilihan raya secara demokrasi, jangan jadikan Kuala Terengganu medan membaling batu, meraba, memukul orang dan memprovokasi orang lain seperti di Permatang Pauh dahulu.
Kenali Calon MP K Terengganu dari PAS
on Friday, January 2, 2009
by Pejuang Bangsa
-
5 Comments
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.
Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
Blogger Penang
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sebuah Dokumentari Hebat!!2 weeks ago
-
-
-
Kepincangan Pakatan1 month ago
-
-
-
-
-
Salam Maal Hijrah 1433H3 months ago
-
-
Blog Pilihan GPB
-
Dr Chandra : Regime Change In Malaysia ?5 hours ago
-
More rowdy behaviour8 hours ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Apabila berita dimanipulasikan5 days ago
-
-
-
-
BAJET PERTAHANAN 20122 weeks ago
-
-
-
-
-
-
-
-
BRC Conference 2012 Brunei3 months ago
-
-
-
-
-
IDEOLOGY1 year ago
-
Alter Terahsia Bangsa Melayu
- Alter Terahsia Bangsa Melau XIII
- Alter Terahsia Bangsa Melayu III
- Alter Terahsia Bangsa Melayu IV
- Alter Terahsia Bangsa Melayu IX
- Alter Terahsia Bangsa Melayu V
- Alter Terahsia Bangsa Melayu VI
- Alter Terahsia Bangsa Melayu VII
- Alter Terahsia Bangsa Melayu VIII
- Alter Terahsia Bangsa Melayu X
- Alter Terahsia Bangsa Melayu XI
- Alter Terahsia Bangsa Melayu XII
- Alter Terahsia Bangsa Melayu XX
- Dilema Melayu dan Siam
- Misteri Antara bangsa & Bahasa
- Piramid berasal dari Nusantara
- Sejata-senjata kerajaan Melayu disembunyikan
- Teknologi Kapal Melayu merempuh badai
Laman Ilmu
- Dilema Dunia Islam
- Arkib perbicaraan Anwar Ibrahim
- Aqidatul Tanzilah
- Bacaan Ayat Al Quran
- Jabatan Wakaf,zakat dan haji JPM
- Khairaummah
- Blog Layar Bahtera
- English Club.com
- Pernah terfikir untuk berubah?
- Rahsia lelaki Melayu
- Loco driver
- Goenawan Mohamad
- wikipedia melayu
- Dunia Penyair Melayu
- Puisi Melayu
- Melayu World












tido kuat sebab anak ramai, 9 orang, tak cukup dua utk satu pasukan bolasepak....
inilah calon yg dipertaruhkan demi utk berlaku adil, maksudnya tidak ada calon dari ERDOGAN & tidak ada dari team Ulamak Guru Hadi
Sedikit info utk tuan rumah,
Abdul Wahid memang calon dari Team Ulama' kerana diakui sendiri oleh Harakah bahawa Abdul Wahid adalah anak didik Mustapa Ali.
Sama2 warwarkan,
terima kasih!
memang pun ,abd wahid ini dipilih sendiri oleh Hadi dan anak didik mustafa ali (team ulama )
Asalkan calon dari parti PAS sudahlah. Tido itu kerana kerja kuat siang dan malam. Tak ada pembangunan pun tak apa, sebab rakyat suka wakil rakyat yang pandai berceramah, seronok ada lawak dan mengata pula kat orang. Jika kalah pun pembangunan tetap ada, jangan risau. Lim Kit Siang dan anaknya akan turun bantu calon PAS. PAS tak perlu bercakap pasal hukum hudud lgi nanti karpal marah. PAS kena main lagu lama pasal dosa dan pahala macam TGNA kata baru-baru ini. Ulama cakap berbelit pun rakyat percaya itulah yang bagus tu. Jadi ustadz2 dan ustadzah turun ramai2 demi kemenangan calon PAS kita bercakaplah apa pun tak apa. Ambil peluang ketika rakyat percaya kepada kita, ustadz2 dan ustadzah2. Perjuangan pas adalah jihad, masuk syurga.
yayaya... jatuhkan umno... jatuhkan Bn.. yaya... hantuya... ijn x jadik amik.. yayaa... bom?c4?
islam hadhari... yaya sesat lagi menyesatkan....