..

..

NAK TEGUR JURUKAMERA PUN JANGAN SAMPAI BELASAH #MH17

on Tuesday, September 2, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



ini kejadian yang tidak mahu kita lihat, tapi jadi di Pusat Peringatan Nirvana di Sungai Besi pagi Selasa.

Apabila petugas media, jurugambar New Straits Times, Aizuddin Saad ditumbuk oleh salah seorang waris keluarga mangsa nahas pesawat MH17.

Kejadian dikatakan berlaku sejurus selepas jasad Paul Goes, Subashni J.Retnam dan Kaelamayajay Goes (21 bulan) tiba di Pusat Peringatan Nirvana di Sungai Besi.
Beliau cedera di muka dan kemeranya pecah, ini kejadian pertama petugas media dipukul ketika menjalankan tugas berkaitan memperingati mangsa MH17.-2/9/2014






3 Responses

  1. Anonymous says:

    Kalau aku dah tentu minta ganti rugi dan saman malu kat paria ni .

  2. Anonymous says:

    melebih2 pulak... tak cukup ke penghormatan yang diberikan yang melebih2 tu.. elok2 orang simpati jadi benci lah pulak .. mr photographer .. carry on with your job.. sabar aje... tapi NST takkan nak diam aje..

  3. Anonymous says:

    layanan macam wira negara ! pui !

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.