..

..

TERKINI ! POLIS P.PINANG SAHKAN AKAN SIASAT PESTA SUKAN BOGEL TELUK BAHANG @dzainalabidin @PDRMsia

on Tuesday, August 5, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments




SYABAS POLIS kerana memberi respon cepat bertindak bagi   menyiasat individu yang menganjurkan Pesta Sukan Bogel yang tersiar meluas di media sosial .

Kerajaan DAP & PAS P.Pinang  nampaknya  masih lagi terkial-kial membisu tidak menjawab isu ini walaupun kegiatan tidak bermoral ini  berlaku di negeri mereka.


ini artikel backup kerajaan DAP ke ??


6 Responses

  1. Anonymous says:

    Jangan la salahkan Pas..
    mereka semua tu ibarat anjing yang diikat jer...menyalak bila disuruh dan diam bila dikasi tulang..

  2. Anonymous says:

    Memang tepatlah gelaran UMPORNO sebab UMNO hanya pandai bab2 porno. Bab melayu dan islam di hina UMNO buat tak tau aje. Memang benar kata Rayer-UMNO celaka.

  3. Anonymous says:

    Bulan ni PDRM cakap SAHkan AKAN buka kes siasatan.

    Bulan depan baru nak buka kertas kerja siasatan sebab kertas A4 sudah habis , sudah order dgn tokey cina tapi belum sampai.

    Bulan depan-depan cakap tak dapat mula siasatan sebab tiada report atau report sudah ditarik balik,

    Bulan depan-depan .....................senyap. Sumua orang sudah lupa.

    -Melayu Mudah Lupa

  4. Oh dimanakah Kesopanan dan Kesusilaan, Malaysia KU?

  5. Anonymous says:

    Balacai mesti support ma...anjing tetap anjing pelihara....kasi makan mcm mat sapu....kenyang duduk diam2. Jgn comment tutup mulut sudah kasi kantau. Apa tak ada faham...ka?....tanya tokong la.

  6. Anonymous says:

    Saya sokong apa yang saudara nyata kan....tak percaya lah..manusia telanjang ialah halimunan, pihak forensik tak dapat dikesan, kes closed...tutup buku, bnyk krja lagi nak dibuat.....tak caya....
    .

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.