..

..

PENGUATKUASA WANITA MELAYU MPPP PULAK DIPUKUL WANITA CINA !!

on Thursday, July 17, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 17 Comments


Kecoh satu Malaya  cerita budak perempuan Melayu#CDM25  hinggakan Menteri pun tumpang sekaki nak jawab .

Kesian juga tengok KPN  terpaksa jawab isu ini walhal banyak lagi kes  besar seperti  perairan timur Sabah dicerobohi  perlu ditangani .

Sebabnya Melayu sendiri yang jahanamkan Melayu hinggakan  sampai buka pekung  seluruh maklumat keluarga wanita Melayu CDM25  dan share di media sosial

Mengapa bila penguatkuasa MPPP berbangsa Melayu yang ditampar dan dikasari di  Pulau Pinang oleh seorang wanita Cina ultra kiasu menyepi ?


 Wanita Cina tersebut turut memaki dgn bahasa kesat iaitu bloody hell kepada penguatkuasa wanita Melayu.

Mengapa rakyat Malaysia. tak desak minta maaf ?

Sebab tak ada video seperti mana di viralkan di media sosial atau yang kena itu bukan bangsa Melayu ??



17 Responses

  1. Anonymous says:

    Cina tak apa ,ma...

  2. Sebab mangsa Melayu, yang balun Cina. Mudah jer kan.

  3. Anonymous says:

    Chinese are always right. Takpayah menang Pru, Malaysia dah diaorg genggam.

  4. Anonymous says:

    Undang2 Najib Al Mongol tidak boleh digunakan untuk orang cina, hanya untuk orang melayu. Kalau cina dikenakan undang2,macam mana ah jib gor mongol nak dapat undi nanti.

  5. Anonymous says:

    Tak habis2 bodoh nya Melayu!!

    Melayu buat di paksa mintak maaf!!

    Keling Pariah maki UMNO Celaka nothing done!! Keling Pundek bukan maki BN Celaka tapi UMNO Celaka itu kan Keling Sial tu nama nya!!

    Cina Chee Bai Hina Melayu dan Islam nothing Done!!

    Ada Pemimpin Melayu Lembab!!

    Ada Parti Islam tapi macam Besar punya SIal!!

    Yang aku Heran kenapa Keling Pundek Pariah tak Maki MIC Celaka???

    Kenapa Cina Chao Chee Bai tak Hina dan Maki MCA???

    Bangsat Cina Cheebai dan Keling Pundek "Purposely Pick On Malay/Muslim".

    Boleh tak Melayu kembali bersatu dan ajar Pendatang2 Haram Jadah ni?? Or is it memang Melayu terlalu lemah dan senang di "Bully".

    Don't you all Malays think that dah sampai masa nya to show all those "Pendatang Haram Kadah Race" wo is the boss di Tanah Melayu ni??

    Singapura dah Melayang, Melayu Malaysia masih lagi Mabok Kepayang ka???

    Fikir2 Lah!!!!!!!

  6. Anonymous says:

    kata orang " nak tengok rakyat , tengok dulu pemimpinnya " ... x lama lagi melayu masuk hutanlahhh .... YB BN duit banyak boleh duduk bandar .... itulah pilihan yang telah dibuat oleh pemimpin berjiwa rakyat kita... Hammppeeeeh.

  7. Anonymous says:

    Cuba tanya KPN pulak hari ini pasal kes ini. Percayalah dia akan jawab begini-"kami masih belum terima apa2 laporan lagi jadi tak boleh nak komen". Ini ungkapan standard untuk orang cina. Tapi kalau orang melayu-"kita akan ambil tindakan walaupun tiada laporan dibuat". Inilah SOP Najib Al Mongolia.

  8. Anonymous says:

    Baik UMNO, Baik PAS baik PKR...semua sibuk membela cina mengalahakn DAP dan MCA..melayukan senang ditipu bagi duit brim je..dorang diamlah..apelah sgt setakat kena tampar..melayu memang dah biase makan penampar.

  9. Anonymous says:

    sapa yang baca blog ni dan tak tau pikiaq strategi umno haram jadah ni,,,dia memang anak haram,,,

  10. Anonymous says:

    satu kes melayu marah cina kerana kereta beliau dilanggar dan satu kes cina tampar penguatkuasa melayu...agaknya kes mana yang selesai dulu ?

  11. Anonymous says:

    mmg bangsa cina nie kalau kena kat depa bising sekampung.... tapi kalau depa buat kat org semua tak pa........ kita sbg melayu pun patut buat kecoh gak biaq sekampung tau .....

  12. cina pandai guna mind control..belaja ngan yahudi caranya..contohnya depa yg bunuh n jajah palestine tp dunia pecaya depa pertahankan diri..mcm juga kita boycott mcd tapi anak kita guling2 nangis nak makan mcd walopun kita tau menda tu xde khasiat labgsung at last kita beli gak..bila minda dijajah tanpa disedari beginilah jadinya...

  13. cina pandai guna mind control..belaja ngan yahudi caranya..contohnya depa yg bunuh n jajah palestine tp dunia pecaya depa pertahankan diri..mcm juga kita boycott mcd tapi anak kita guling2 nangis nak makan mcd walopun kita tau menda tu xde khasiat labgsung at last kita beli gak..bila minda dijajah tanpa disedari beginilah jadinya...

  14. Anonymous says:

    Bodoh kpd blogger2 n cybertrooper n sesiapa yg sebarkan gambar2 kereta kiki tu. Dorg tu sebenarnya penjilat cina.
    Kalau korg x buat benda jahat tu pasti x kecoh.
    Apasal cerita cina ni korg x pos bnyk2?
    Cerita keling pundek yg hina umno tu korang x buat kc panas?
    Kadang2 sakit hati aku bukak blog korg yg mcm s...
    Nnti korg pun akan cari sapa plak aku kan. Pasal aku melayu. Korg pun nk cari salah aku plak.
    Jgn cakap pasal najib la. Diri korg tu yg jd agen penyebar keburukan bangsa korg sendiri.
    Phuiii!!!
    Aku dari awal lagi sokong kiki. Pasal aku kenal perangai cini bawak kereta.
    Ko tengok la cmne nk masuk bandar sunway. Cmne perangai cina kt petaling street. Cmne perangai cina kt sri petaling.
    Kenapa cina tua tu x mau buat police report? Pasal dia salah. Tutoh belakang kereta org. Memang salah!!
    Pastu korg viral kan cerita kiki.
    Phuiii bodohhh!!!

  15. Anonymous says:

    Aku setuju bro,kenapalah kita bodoh sangat sampai sebarkan gambar rumah dan alamat kiki tu.memang betul cina tu bangsa kurang ajar dan perlu diajar.

  16. Anonymous says:

    Yang jawab kat sini pon orang bodo2 yg terase pandai. mase jawab pon msh hentam bangsa Melayu juga. Jd lagi BODOHHHHH

  17. Anonymous says:

    Yang jawab kat atas ni pon bodo2 kot. Msh lg nk hentam dn hina bangsa sndri. Apabila diri terase pandai, org lain jer yg bodo, maka terserlahlh kebodohan diri sndri yg mengunung2. Stakat pandai cakap berapi2, tindakan apa pon tarakkkkk...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.