..

..

LAGI PENDEDAHAN ISTERI MAT YO MAKI & TENDANG PAK GUARD !!

on Wednesday, September 25, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 50 Comments




Mungkin telah ramai menonton video isteri pemain bola sepak kebangsaan kita iaitu Mat Yo bergaduh dengan seorang pengawal keselamatan kerana dimarahi oleh pengawal keselamatan akibat kesalahan parking. 

Ramai yang berkata isteri Mat Yo ini sangat biadap kerana menghemburkan kata-kata kesat kepada pengawal keselamatan itu. GPB tak terkejut pun kerana sebelum ini pun dia pernah maki Presiden KAFA seperti anjing . klik di sini

Menurut video berkenaan, Mat yo yang berada di luar kereta hanya mampu berdiri dan tidak melakukan apa-apa tindakan semasa pergaduhan. Mungkin beliau malu dengan orang ramai yang berada di sekitar kawasan tersebut kot.

Lihat video pergaduhan isteri Mat Yo dan pengawal keselamatan .  

Manusia ini bila dah kaya raya & senang ..mula lah angkuh & sombong dan angggap orang lain seperti pakcik guard ini seperti mat bangla  . 

 Kalau macam ini lah punya perangai bini di luar , macamana agaknya  di rumah ?? 

surat cinta utk isteri Mat Yo  







 Lihat juga video pengakuan Pakcik Guard ini mengenai kejadian dimaki & ditendang isteri Mat Yo



 


50 Responses

  1. MN Hadi says:

    kalau firaun tu sombong tak hairan la...sebab harta dia seluar empayarnya..tetapi mat yo?....

    -biniku gengster

  2. cikgu rokiah says:

    Dulu bini matyo penah meng "anjing" tan sri annuar musa...kalau tak silap isu perpindahan matyo ke jdt...
    Laa ni kerana rasa ego dah tinggi...kononnya isteri footballer...dah rasa status tinggi...sanggup kurang ajar ngan org tua....
    Pelik sungguh perempuan perangai mcm ni....
    Dia punya pasal....jatuh maruah suami..yg buruk matyo gak...
    Malang sungguh matyo dpt pempuan nivsebagai isteri...

  3. Anonymous says:

    MANUSIA YG AKAL LETAK KT TAPAK KAKI.ORG TUA MCM TU PUN DAJAK BETENGKAR.DUIT BANYAK NK BAYAR PARKING PUN SAMPAI BERTENGKAR2.CUBE KALAU BAPAK SNDIRI ORG LAIN MCM TU?HARAP TMJ AMIK BERAT SBB MAT YO DBAYAR GAJI OLEH TMJ.!

  4. Anonymous says:

    RAMAI YG NAK TAHU.....BETUL KE ISTERI MATYO TU KERABAT DIRAJA MACAM DIA CAKAP TU??? BETUL ATAU TAK BETUL. SESIAPA YANG TAHU........TOLONG SAHKAN PERKARA NI. KITA TAK MAHU IA BOLEH BAGI PERSEPSI YG TAK BAIK KPD KERABAT DIRAJA YG ADA.

  5. Anonymous says:

    Jenis perempuan macam ne tak layak dijadikan isteri rupa paras takda seri langsung,perempuan kelab malam yang selalu naik teksi aku pun masih ada hormat kt orang tua.

  6. Anonymous says:

    Sial punya perempuan kurang ajar,aku rasa macam nak hentak je perempuan jenis ne pakai kayu besbol.

  7. Anonymous says:

    MatYo sebenarnya lelaki dayus. Kalu bini aku perangai gini, huhh memng kenyang makan penampar laa dia ni...

    - Biniku solehah

  8. Anonymous says:

    mungkinkah ini zaman kejatuhan mat Yoyo akibat perangai buruk bini dikhalayak umum.....darjat dan pangkat bukan segala2nya...yg kekal hanyalah budi bahasa dan sopan santun manusia serta jasa2 baiknya kpd masyarakat.

  9. Anonymous says:

    Gaji Mat Yo berpuluh2 ribu TAPI tak mampu bayar parking airport. Kesian.

  10. Anonymous says:

    Salah lelaki tak pandai jaga bini. Bini pulak sombong ko ingat kalau kera-bat dan pakai alpard boleh dapat masuk syurga free?

    Jangan takut Pak Cik Guard, CCTV ada!

  11. Anonymous says:

    Selalunya orang macam ni dah biasa kurang ajar dengan orrang. Tu sebab dia tak segan-segan nak biadap dengan orang di tempat awam, lebih-lebih lagi dengan orang tua.

    Baru setakat pramugari, belum lagi ada kelulusan paling kurang pun ijazah, jauh sekali PhD. Belum pun lagi bawak Ferari. Baru bini pemain bolasepak Malaysia, belum lagi bini pemain bolasepak Liga Antarabangsa Manchester United ke, Real Madrid ke macam Gareth Bale, Kaka, Ronaldo. Bini Kaka yang cantik lawa tu pun elok perangainya,

    Nak tahu jugak betul ke dia tu 'kerabat'? Kerabat dari istana mana? Dan dia tu pramugari syarikat penerbangan mana? MAS, Air Asia, Firefly, Malindo? Ada siapa-siapa yg tahu?

    Orang putih kata......what goes around comes around.

  12. kluangman says:

    Rugi agaknya kalau sopan ?

  13. Anonymous says:

    Betul ke kerabat raja? Title apa? Tengku, Tunku, Raja atau Tuanku? Tapi yang hairannya Tengku, Tunku, Raja dan Tuanku pun tak ada yang berkelakuan macam tu.

  14. Anonymous says:

    Aku slalu ak g airport subang, banyak kali gak jumpa pakcik tu, selalu klu nak park sekejap bulih jer cakap baik2 dia pun bulih tolak ansur gak, tapi klu nak park lama2 kat depan tu jer ader park berbayar, tak der masalah pun...tak tau la manusia ni, mcm la dia tu tak jadi tua...hampeh

  15. Anonymous says:

    Ade lagi ke perempuan kuang ajaq mcm ni...rules is rules ok x kira la sape pon,pangkat..rugi kalo dapat betina mcm tu..kesian mat yo..kerana bini ko reputasi ko buruk..silap2 boleh jatuh maruah woooo....kesian3

  16. nashifah says:

    Mat yo..matyo..jaga la bini tu..kasi ajor!!!!

  17. nashifah says:

    Jaga la bini tu Ma Yo..kasi ajar!!!!

  18. Anonymous says:

    Stupid bitch!

  19. Anonymous says:

    Kesian....x bljar sivik la tu. Lagi kesian mak ayah dia...poyo!

  20. Anonymous says:

    rasa2nyer kalau mat yo sepak bini dia, masuk gol tak?

  21. Anonymous says:

    kesian mat yo jugak..aku rasa dia kat luar tu berdiam sebab mesti ramai kenal dia..
    tp patutnya dia jaga sikit bini dia tu..ini tidak menyalak macam anjing lebih.. suruh je mat yo cari bini lain..dasar betina tak beradab

  22. Anonymous says:

    eiii pompuan jenis ap larh nie eah..bru setakat pakai mini cooper da brlagak tahap gaban! mampoz larh mcm nie..jatuh beb reputasi mat yo..mesti dye malu bini dye mcm tuh kn..silap2 tekeluar nama mat yo drpd list bola sepak..eee klau aku malu dpt bini mcm tuh..kesian parents bini dye,penat2 didik ank dye last2 ank mcm gampang! bodoh!

  23. Anonymous says:

    Kejayaan seorang lelaki kerana ada wanita dibelakangnya.Memberi sokongan dan semangat.
    Dlm kes Mat Yo nih....dia nak masuk zaman kejatuhan dah nih. Sebabnye bini dia dok depan kasi busuk nama dia.Habis lah mat yo...main yoyo lah lepas nih.

  24. Anonymous says:

    Sekarang ni banyak tenuk rimba mengaku kerabat.

    Menyamar sebagai kerabat diRaja termasuk memasang logo palsu pada kendaraan adalah satu kesalahan undang2 dan boleh didakwa mengikut Seksyen 419 Kanun Keseksaan kerana menyamar yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum tujuh tahun atau denda, atau kedua-duanya sekali, jika sabit kesalahan.

    Ingat tu!

  25. Anonymous says:

    Anugerah Jantan Dayus Terulung diMalaysia kini dimenangi oleh.............................................................................................................................MAT poYO!!

  26. Anonymous says:

    kerabat mendanyer dok umah teres jalan 6 bandar baru bangi 3bilik nun,1umah smpai 10 org tau la 8beradik,,kerabat la sgt smpai arwah bapak dia adam dok kutip duit pasar malam..menda la kutuk2 org bodo dia sendiri pun stakat SPM je smbung blajo pn kolej atas kedai masjid india je xhbis pun,,dah2 la aisya oii kejap je kalau Allah nk tarik ape DIA bgi,,pramugari air asia jer..kayo gile xyah la beli tiket flight fire fly,malindo on line MAS aje,,aku rsa tket MAS xde mahal mana pun unless hang p france laaaa tu pn bru bpe K klu dah ang nk byaq gaji pak guard baik la p beli tiket online MAS aje...kata kerabat ape ada hal...

  27. Anonymous says:

    Nama penuh bini mat Yo pe? aku rasa bapak dan mak dia tak ajar ko...
    entah2 bapak bini mat Yo yg dayus kot

  28. patutnya dia marah je bini dia kat situ sebab dah kuang ajar dan menghina pakcik tu. pakcik bodoh dan pakcik dayus tu mungkin lebih sesuai merujuk kepada diri sendiri dan suami dia.

  29. Anonymous says:

    Mat Poyo ni sepatutnya didik bini dia. Jatuh maruah ada bini macam tu.
    Ada juga Melayu yang tak tau hormat org tua. Aku orang Melayu tumpang malu yg amat sangat. Pelacur pun tahu hormat org tua. Betul kata Anon 11.14AM di atas.......$^!**# &?*@#....!!

    The security was just doing his duty. He has every right because it's his duty to ensure the traffic flow of the airport goes smoothly without any vehicle blocking the way. Failed to do so, he has to answer the airport management. Such a simple common sense.

    Baca apa komen-komen orang dalam blog-blog, facebook, You Tube dan banyak lagi. Tengok macam mana orang kutuk dua laki bini ni. Lain kali pikir dulu sebelum buat kurang ajar. Airport tu public area. Kalau tak malu dgn Allah pun, malulah dgn orang. Kesian dgn sekuriti tu dahlah dimaki-hamun, ditendang oleh Cik Puan berlagak tu, tak cukup lagi, ditolak pulak oleh Mat Poyo sendiri. Kesian sekuriti tu.

  30. Anonymous says:

    Tak mature lagi, walaupun dah married...huhu

  31. Anonymous says:

    tak matang

  32. Anonymous says:

    Trkesima jap ak tgk vdeo tu.ade gak org mcm ni.duit byk g smbg blja sivik form1..mnylk mcm anjing maki hmun org tua yg tgh bt kje.mmg dasar pmpn low class n xde ilmu.kesian pak guard jd mgsa pms pmpn poyo.muke xlawa xpe tp prgai tu biar lawa.yg mat yoyo tu mcm tunggul..

  33. Anonymous says:

    ceraikan je betina mcm tu.dayus ooo simpan ppompuan mcm tu

  34. Anonymous says:

    wang ringgit memang dpandang org,tapi budi pekerti tu yg diingat org walaupun kita da takde....nak saman atas alasan apa? da memang salah dia pun,sedih tengok video tu......bayangkan kalau lelaki tua tu ayah kita?

  35. Anonymous says:

    tekejut aku tengok video tu..sedih pun ada...mula2 ingatkan org dari hutan mana yang pegi airport siap marah2 pak guard...yea lahh org dari hutan mana tau undang2 ...rupa2 puan matyo..dalam video tu tengku putri tu kata BODOH BODOH dan DAYUS...agak2 nyer siapa yang BODOH dan siapa yang DAYUS dalam kejadian nii...

  36. Anonymous says:

    apa kata kita tubuh tabung derma bantu pakcik guard yang kena maki ni

  37. Anonymous says:

    apa kata kita tubuh tabung derma bantu pakcik guard yang kena maki ni

  38. Anonymous says:

    Hikmah kejadian ini mengajar kita jangan sombong dengan harta dunia. Celakalah wanita itu yang menganjingkan orang lain. Mat yo kerjaya kau pun sekarang macam yoyo dasar jantan dayus. Kalau betul bini kau nak saman pak guard aku akan turun bantu.

  39. Anonymous says:

    Anon Sept 25 - 3.14PM........
    Haa.......ye ke.......???
    Ooooo......cam tu ceritanya.....

  40. Anonymous says:

    Ni la akibat nila setitik rosak susu sebelanga akibat perangai betina mcm nie rosakkan martabat pompuan.malu sungguh!

  41. Anonymous says:

    Aku sanggup skong klantan esok...nak booo matyo esok kat stadium...jom pakat ramai2..bia tau langit tinggi rendah

  42. Anonymous says:

    kerjaya akan jatuh sbb pempuan...
    inilah contoh yg kita dpt tgk...

  43. Anonymous says:

    Wei betina sundal lebih baik ko terjun bangunan. 1Malaysia dah maki hamun sumpah seranah ngko!
    Silap haribulan ada yang dah nak hantar santau kot!

  44. Anonymous says:

    dia kata pakcik tu dayus, yang dayus tu laki dia .tengok je bini maki pakcik tu,, mat yo ni memang tak de telor..kalau aku dah lama dah betina cam tu kena penampar.malu wei dapat bini mcm ni menjatuhkan air muka laki..rupa dah le takde perangai pulak hancus...

  45. Anonymous says:

    Betullah tu. Tengok mat yo tu macam dayus je...aku rasa perkataan dayus yang keluar dari mulut perempuan tu ditujukan untuk lelaki yg baju hitam tu.. Coz macam poyo je

  46. Anonymous says:

    Mat yo didik bini dia macam tu.. So macam telah jadinya.

  47. Anonymous says:

    Kenapa orang bukan kerabat boleh pakai lambang kerabat tu.. Dah tak bernilai lah benda tu. Orang biasa pun boleh ada plat tu. Kalau semua kereta pakai plate tu alamak bersusun lah kereta kat entrance AirPort Malaysia. (pak guard tegur nanti kena terajang Pulak)

  48. Anonymous says:

    Tolong lah siasat taraf kekerabatan yg didakwa isteri mat tol tu.

  49. Anonymous says:

    Boikot je mat yol tu. Mana ada dia tak yah gatal nak beli tiket. Aku ngan member2 dah pakat dah nak boikot.

  50. Anonymous says:

    Kesian MatYo... dah laa dpt bini yg muka takde seri langsung (tak lawa langsung). perangai pun buruk ... malang la MatYo lepas ni. Dah la Kelantan & peminatnya tak akan ambil matyo sampai bila2... lepas peristiwa ni rasanya pasukan lain jg takut nak ambil matyo. JDT mcmana?

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.