..

..

Benarkah gambar ular tedung ini di Putrajaya ?

on Saturday, November 19, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 10 Comments



Ada kawan GPB menunjukkan gambar seekor Ular tedung sela  yg dikatakan  ditemui oleh seseorang 2-3 hari lepas iaitu di Presint 15 , Putrajaya . Tetapi malangnya pihak bomba tidak berjaya lagi  memberkas ular .
Kalau dilihat panjang dan size nya memang agak besar  !

Mungkin ada pembaca2 yang tinggal di Putrajaya dapat mengesahkan benarkan ada ular sebesar ini di Pusat Pentadbiran Kerajaan Malaysia ini .


10 Responses

  1. Anonymous says:

    ranjau je ni

    jgn takutkan org

    tak baekk tau

  2. Anonymous says:

    exacly TIDAK BENAR! Putrajaya takde pamandangan kampung camni..

  3. Anonymous says:

    penah masuk berita tak?

  4. Anonymous says:

    ular besar cmni besar batang balak pn mmg wujud..cume ular yg dlam gmbar ni xpasti kt mne lokasi..

  5. Anonymous says:

    memang ular tedung besar sekarang sedang menyusup masuk putrajaya,kita percaya ulur ini sedang berusaha untuk menawan putrajaya?

  6. Anonymous says:

    btl ke ni.???

  7. Anonymous says:

    propaganda jer...

  8. Anonymous says:

    tipu la...
    mna lojik ular bole dok posisi cmtu

  9. Anonymous says:

    ular tedung bsr mcm ni mmg ade tp pic ni bkn kt putrajaya. kt tmpt sy mmg ade org penah jumpa ular tedung bsr mcm ni..tp kt estet lah..

  10. Anonymous says:

    supe impose lah

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.