Ketamakan Kuasa Bermula -Future PM Anwar Ibrahim

on Thursday, April 24, 2008 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Bekas Timbalan Perdana Menteri itu berkata, beliau boleh mengadakan rundingan dengan wakil rakyat BN sama ada di Singapura, Abu Dhabi atau Hong Kong walaupun 'bunyinya seperti bahan lawak'. (DARI MANA BELIAU MEMPEROLEHI WANG YANG BANYAK ?SIAPAKH YANG MEMBIAYAI PERGERAKAN BELIAU ?)

Anwar juga dipetik sebagai berkata, pihaknya memerlukan masa untuk mengadakan rundingan dengan parti-parti lain dalam gabungan pembangkang itu sebelum bertindak.
Sementara AFP pula melaporkan, Anwar meramalkan beliau akan menjadi Perdana Menteri 'dalam tempoh tiga tahun ini'.(BUKTI KETAMAKAN KUASA ANWAR.HJ HADI HENDAK LETAKKAN DIMANA? KERAKUSAN KUASA BAAL MEMBAWA REBAH BUAT ANWAR SEBAGAIMANA BELIAU MEMBUNUH KARIER POLITIK ALLAHYARHAM TUN GHAFAR)

Katanya, tiada jangka masa jelas tentang tarikh beliau akan menjadi Perdana Menteri tetapi meramalkan tempohnya "tidak sampai tiga tahun lagi". "(Tetapi) saya bukannya tergesa-gesa,"(BERLAGAKNYA ANWAR ) katanya kepada agensi berita antarabangsa itu. Begitupun akhbar harian semalam melaporkan parti-parti komponen BN di negeri itu menafikan mereka akan melompat parti dan menyertai Pakatan. Timbalan Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Dato' Eric Majimbun berkata, desas-desus terdapat wakil parti itu berhasrat melompat parti berkemungkinan besar timbul susulan kelantangan SAPP menyuarakan pandangan kepada pimpinan BN.

Posted by MUTIARA MELAYU PULAU PINANG


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.