..

..

JASA TERBESAR TINGGALAN DATUK SRI NAJIB KEPADA UMAT ISLAM

on Friday, July 6, 2018 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments

Assalamualaikum rakan2 yg dirahmati ALLAH sekalian.
Untuk pengetahuan semua bahawa Nasyrul Quran, PRECINT 14, PUTRAJAYA  (Kilang percetakan alquran kedua terbesar di dunia slps Madinah Munawarah) telah dibuka kpd org ramai. Masuk adalah percuma.

Pihak Nasyrul Alquran sgt mengalu-alukan kedatangan org ramai secara berkumpulan. Semoga kunjungan kita menjadi satu ibadah & tanda sokongan kita kpd pihak yg mertabatkan Alquran.

Alhamdulillah. Inilah jasa besar Datò Seri Najib kepada dunia Islam khususnya di Malaysia. Moga beliau beroleh ganjaran setimpal dari Allah SWT.


6 Responses

 1. Inilah pejuang agama dan bangsa yang sebenarnya. sayangnya beliau difitnah dan dianiaya oleh puak-puak yang takut kepada kebangkitan islam. semoga DSNR dipelihara Allah

 2. Inilah sebab sampingan kafir harbi, yahudi laknatullah dan sejenisnya mahu DSN dijatuhkan kalau boleh dipunahranahkan..mereka mengkaldaikan pengkhianat bangsa, agama dan negara.

 3. Anonymous says:

  Korang boleh citer kebaikan umno dan keburukan ph..

  Bidas dan saran..

  Berhenti lah citer pasal apa yg najib dah buat sebelum ni..

  Bosan! Tak berkembang pun malaysia citer pasal dia..

  Hal dia ngan mahkamah.. biar mahkamah settle..

 4. Anonymous says:

  Ya Allah hamba-Mu memohon keampunan di hari yang mulia Jumaat ini,,hari penuh BARAKAH ini.. kasihanilah DS Najib Abdul Razak dan seluruh ahli keluarganya yang tidak bersalah..

  Berilah pertolongan-MU kepadanya.. angkatlah segala kebaikan dan jasa-jasanya selama 42 tahun berkhidmat sebagai pemimpin rakyat.. ampunilah dosa-dosanya.. maafkanlah kesilapan dan kelemahannya..jadikanlah dia pemimpin terbaik buat kami walau tanpa jawatan dunia..

  Aminn ya Allah Ya Rahman Ya Rabbal Alaminn

 5. Aminn...
  Dan dipermudahkan dunia dan akhirat.. insyaAllah

 6. muga para pemfitnah..para pembohong akan mendapat balasan setimpal diatas perbuatan mereka terhadap dsnr.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.