DETIK HITAM LEGASI TUN RAZAK DIAIBKAN CUKUP HINA OLEH REGIM MAHATHIR

on Tuesday, July 3, 2018 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 CommentsBila kita tengok filem Tanda Putera ,  GPB cukup  terharu dengan kegigihan negarawan  Arwahyarham  Tun Razak  dalam keadaan sakit memikul amanah  & tanggungjawab   memimpin negara ketika zaman Ayah ,ibu dan Datuk , Nenek kita hidup waktu  itu .  


Tapi hari ini kita juga   tidak menjangka anak sulungnya bekas Perdana Menteri ke 6 Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak diaibkan begitu hina oleh regim Pakatan Harapan  yang menangkap beliau seperti penjenayah  bagi  dimasukkan ke lokap dengan zalim !!Politik dendam  kepada keluarga Tun Razak & Tun Rahah   cukup mengaibkan sekali. 

Ia seperti tiada langsung jasa dan budi keluarga ini kepada  rakyat dan negara ini . 


Apakah  tindakan zalim ini juga satu lagi langkah menghapuskan sejarah sumbangan    keluarga seorang negarawan yang dihormati  Tun Razak  dalam sejarah negara melalui tindakan mahu menyumbat Najib ke penjara ?? 

Semoga Datuk Seri Najib tabah dan diberi kekuatan menghadapi dugaan dan ujian ini dan doa orang dianiaya akan dimakbulkan . Seperti kata Najib kepada semua rakyat Malaysia , jika terbukti kesalahan dakwa tetapi jangan aniaya beliau dan keluarganya sepertimana yang pernah Tun Mahathir lakukan kepada kepada DS Anwar Ibrahim . pic oleh Muhammad Azri 4 Responses

 1. Anonymous says:

  bukan mahathir...tapi najib sendiri yg aibkan keluarga dia

 2. Anonymous says:

  Bukan najib puak melayu ph yang Hina najib..

 3. Unknown says:

  Semoga dsn tabah menhadapi dugaan.

 4. Anonymous says:

  4/7 detik bersejarah negara

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.