..

..

SMM jumpa Pas Kedah, bila masa nak berlajar?

on Thursday, December 29, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments

Bila GPB ber tweet dengan seorang mahasiswa tentang SMM dan Adam Adli nak round jelajah semenanjung tentang kebebasan akademik, dia beritahu sekarang ini kebanyakan IPTA tengah exam .

GPB dok pikiaq la bila masa puak2 dalam NGO seperti SSM dan BEBAS nak belajar jika dok sibuk berpolitik dan berdemo sana sini. Hari ini mereka jelajah ke Kedah dan Penang, bila masa depa nak berlajar ?

Lagi GPB musykil , mana duit dan dana depa dapat untuk pergi jelajah seperti ini ? Tak kan la duit hasil kutipan sesama rakan untuk buat kerja lawan dan burukkan kerajaan ini.

Mesti gerakan mereka ini dibelakangnya didalangi pembangkang.

Kalau PKR boleh bikin kempen 901 untuk bebaskan Anwar dengan peruntukan yang besar hingga nak jelajah seluruh negara, inikan pulak nak bela budak biaDAP yg telah memalukan Najib iaitu Adam Adli.

Gambar SMM di Wisma Darul Aman..budak mahasiswa lain sedang sibuk ulangkaji sempena exam, depa ini sibuk nak jadi orang politik





3 Responses

  1. Anonymous says:

    5 thn dari skrg bebudak biol & tolol ni jdi apa ye? Skrg mereka sokong peliwat & penzina atas nama smm kononnya lah..awas negara brdpn bahaya dgn makhluk keliru dan dikelirukan ini..mungkin mereka dlm gambar ni juga terdiri drp golongan yg boleh dijualbeli maruah diri hingga lupa di bumi mana mereka berpijak..rugi duit pembayar cukai tanggung sampah2 ni..ingat mereka ni boleh jd org brguna bangunkn negara rupa2nya jd keldai peliwat dan penzina...ohhh jijiknya...

  2. Anonymous says:

    lepa dah tau kalau ambik periksa pon bukan pas,buat buat demo tak nampak bodo sangat,tgk muka pon memang tak pass,apa mak pak rasa

  3. Anonymous says:

    exam dah nak dekat sibuk nak berdemo...balik belajar lagi baik adik2 ingat exam dah nak dekat kalau gagal jangan salahkan sapa2 salahkan diri sendiri..anwar tak akan bantu kamu bila kamu gagal ..

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.