..

..

GST : Pembangkang tiba-tiba bertukar jadi sarkas di Parlimen

on Tuesday, April 8, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



Selepas 2 hari berdebat ,  pihak kerajaan berjaya mengetengahkan kebaikan GST, kerajaan menang undi berbelah bagi 118 menyokong dan 81 menentang.

Kebanyakkan Pembangkang berhujah dengan memberi hujah half truth dan ini amat memualkan.

Sebelum mengundi, pihak pembangkang telah mengeluarkan sepanduk untuk  menunjukkan tanda tak setuju.

Ini bukan demo jalanan. Ini adalah Tempat Undang2 dibentang, dibahas dan diputuskan.

Perangai yg macam budak2 nie jelas menunjukkan pakatan yang tidak bertamadun.

Inikah Wakil Wakil Rakyat yang kite beri undi?  Mana salahnya.


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Che Timah taknak salah MP pembangkang. ..dah memang dia mcm tu...Che Timah lebih rasa yg ngundi dia tu yg salah...yea lah kalau beruk yg di undi menang....beruk lah yg jadi wakil pengundi

  2. Anonymous says:

    MP2 pembangkang mmg dari species kat zoo tu. Tak bertamaddun dan tak tahu adab dlm Dewan.....Malang sungguh Malaysia yg mempunyai pembangkang yg berperangai hodoh lagi bodoh

  3. Anonymous says:

    Protest dalam dewan macam dijalanan pulak...bodoh punya wakil pembangkang.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.