..

..

ELAUN MP DAP DAPAT BERBELAS RIBU , NAK JAGA ANAK SENDIRI MINTA KEPADA KERAJAAN !!

on Thursday, April 10, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments




Tindakan bangang MP DAP kelmarin membawa anak kecil  ke Parlimen bagi menyuruh kerajaan Malaysia menjaga keturunan mereka cukup memalukan !!

Ke mana gaji mereka  berbelas ribu tak termasuk  elaun lain untuk menghantar anak ke pusat asuhan atau mengupah pengasuh sendiri ??

Kalau anak sendiri pun tak boleh jaga , bagaimana nak menjaga kebajikan rakyat ??  Ada masalah je salahkan kerajaan BN ...

Tak mustahil selepas ini pemimpin chauvinis DAP ini akan mengusung pulak  mak bapak & atuk nenek mereka Parlimen supaya kerajaan Malaysia buka pulak pusat jagaaan orang tua .





6 Responses

  1. Anonymous says:

    Otak MP dari DAP semua ni tak berkualiti, low class, buat rugi saja bayar gaji dia orang ni.

  2. Anonymous says:

    Serius beb...bab2 duit ni cina memang gila...

  3. Anonymous says:

    ANAK2 DARI MAK IBU BINATANG - BELUM ADA KUASA TAPI DAH ADA LAGAK

  4. Anonymous says:

    Aiya bikin anak tau, jaga anak tak tahu ka...... Lu kasi bawak lu punya anak pegi selangor punya dun la. Diaolang pandai jaga...... Bodo punya cina bukit

  5. Anonymous says:

    Anak babi & anak anjing memang sussa mau jaga maaa

  6. Anonymous says:

    Lu punya anak kasi sama dia punya bapak sama atuk itu Guang Eng Sama Kit Siang bela lah.

    Jangan kasi sama Itu Anwar nanti lubang sana lubang sini manyak susah lo...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.