..

..

Terkini ! Tian Chua ditahan polis kerana hasut rempuh Istana Kehakiman

on Tuesday, February 10, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Tian Chua ditahan polis kerana menghasut penyokong2 Anwar merempuh pagar halangan untuk masuk Istana Kehakiman melalui jalan belakang.







4 Responses

  1. Anonymous says:

    Dah banyak kali dia buat ,tak rasa bersalah pun

  2. Anonymous says:

    kenan Vavi gamaknya apek ni ... abis semua nak disondolnya
    ni Vavi hutan yang sesat dalam library ari tu ke ... ??

  3. BAGI SUMBAT SEMUA KEPALA KEPALA PAKATAN KEDALAM ,ITU PUN KALAU BN NAK MENANAG

  4. Aura Dya says:

    Nak tunjuk hero ke????

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.