..

..

Guan Eng & DAP berang Ram Karpal diserang isu gay !! #PRKBukitGelugor @huan2u

on Wednesday, May 21, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments




Hari ini seperti dijangka , Guan Eng akan menjelaskan tentang insiden Abu Baker Calun Bebas PRK P051 yang "dilanggar" oleh Kereta CM.

Beliau pada mulanya mahu keluar melihat tetapi memandangkan sikap dan tindakan calun tersebut yang dilihat liar dan sukar dikawal membuatkan beliau tidak keluar kereta Ketua Menteri .

Selain itu , Guan Eng turut berang dan  kesal dengan wartawan  China Press yang bertanya  RamKarpal semalam yang bertanya adakah beliau seorang "gay"

Malah beliau juga meminta pemberita tidak "spin" ataupun menyerang peribadi calun DAP.

Marah betul Guan Eng bila calon Dap paling baik ini diserang peribadi. 

Tetapi bila serangan bertubi2 RBA kepada calon PCM Datuk Huan ini serta bilboard kempennya dikoyakkan samseng  , tak pulak Guan Eng  mahu beri komen . 


Malah sebaran fitnah gambar Huan dituduh gay juga menggambarkan seolah-olah satu episod balas dendam oleh RBA ekoran Ramkarpal ditanya adakah seorang gay .


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Orang tak heran pun PR di dikatakan gay ke..nyah ke..apa.......penyokong mereka tak kesah pun.....

  2. Anonymous says:

    Jangan percaya pada dia, semua pura2 belaka...

  3. Anonymous says:

    hai yaa..baru kena serang peribadi dah nak marah marah...jangan jadi ahli politik lah,,,jual sayur kat pasar lagi baik, mu jadi gay ke, mau layan pondan ke, mau main buntuk ayam ke orang tak kisah..
    kalau anwar bukan politician orang ada mau kisah ke dia punya hal;;;
    politician mau ada perangai baik lah bukan macam babi, sendiri anak pun balun, taik pun makan...
    luar Negara punya politician kalau ada affair sudah tarik diri, tapi ini Malaysia, gay pun boleh jadi politician....apa ini..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.