MAJLIS PEGUAM TAK KISAH MAKAN DUIT SOROS , TAK ADA HARGA DIRI

on Tuesday, November 8, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment

sikap tidak kisah Majlis Peguam berhubung isu menerima dana daripada Open Society Foundation (OSF) yang dimiliki hartawan Amerika Syarikat, George Soros, memperlihatkan organisasi itu seolah-olah tiada harga diri dan tidak bertanggungjawab.

 Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, Majlis Peguam sepatutnya lebih tahu bahawa OSF merupakan satu organisasi yang bertujuan mengubah masyarakat dan mempunyai agenda memecahbelahkan institusi negara yang menjadi sasaran seperti Malaysia melalui penyaluran dana-dana itu.

 “Apabila mereka memberi kenyataan begitu, seolah-olah mereka tidak kisah dengan apa yang akan terjadi kepada negara dengan campur tangan asing asalkan agenda politik mereka dapat dibiayai. 

“Mana boleh mereka kata tidak kisah terima dana daripada organisasi seperti itu, di mana sikap mereka sebagai rakyat yang sayangkan negara?” katanya kepada pemberita selepas Seminar Belia Menentang Keganasan, di sini hari ini. Majlis Peguam hari ini berkata, organisasi itu tidak kisah walaupun menerima dana daripada OSF yang dikaitkan dengan Soros. -


One Response

  1. Anonymous says:

    apa kurangnya makan duit oak arab konon..makan sendiri pula tu..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.