Gempar ! Puteri Jacel Kiram ada hubungan dengan Anwar ?? #Lahadatu

on Sunday, March 31, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


 Rakan  blogger  Gelombang Wangsa Maju hari ini membongkarkan hubungan antara  anak perempuan Kiram  III dengan Anwar Ibrahim.

Hubungan ini melalui media sosial twitter di mana Jacel Kiram ini menjadi follower kepada twitter  Anwar Ibrahim. Timbul 1001 persoalan apa yang tersirat disebalik tindakan anak ketua pengganas ini menjadi rakan twitter ketua pembangkang Malaysia.

Mengapa Jacel berminat menjadi follower Anwar ? Apa yang istimewanya Bang Non di mata Jacel ?

Adakah sebab Anwar ini sekutu mereka sepertimana NurMisuari yang terang2 antara  dalang pencerobohan ?


Atau Jacel dijanjikan sesuatu dan boleh menjadi Puteri jika Sabah diberi kuasa atonomi kepada bapanya Jamalul Kiram III?


GPB boleh menjangkakan jawapan macai2 Anwar .Antaranya seperti berikut :

" ini satu lagi bukti DSAI pemimpin yang terkenal  dan  dikenali dunia daripada Najib, anak pengganas pun jadi rakan twitternya"


" Jacel hanya jadi rakan follower bukan bermaksud ada komplot. twitter anak pengganas,  Jacel Kiram  baru sahaja ditubuhkan  diketika pencerobohan Lahad datu bagi menyebarkan propaganda memfitnah Pasukan keselamatan kita , tetapi mengapa Anwar yang  menjadi pilihan untuj di follownya  ?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.