Najib beri tips kepada Harimau Malaya pertahan #AFF2012

on Thursday, November 22, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Hari ini skuad Harimau Malaya menerima kejutan apabila tetamu istimewa iaitu Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak yang  sudi hadir  bertemu pemain ketikan  sesi latihan akhir  menjelang Piala AFF Suzuki 2012.

Walaupun keputusan perlawanan persahabatan skuad negara  cukup menghampakan peminat  , tetapi pemimpin No 1 Negara ini tetapi yakin Harimau Malaya mampu pertahan AFF tetapi dengan satu tips iaitu mestu beri tumpuan 100 % sampai wisel penamat.

Sekarang Datuk Rajagopal nak sokongan macam mana lagi ..PM  sendiri pun sanggup  hadir beri sokongan , jadi berilah persembahan terbaik di perlawanan pertama  nanti menentang Singapura ."Saya optimis mampu pertahan AFF, tapi mesti 100% tumpu sampai wisel penamat. Kita #1Malaysia beri sokongan padu!" 
Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.