#PAU2012 luar biasa & lebih bersemangat - Tun Mahathir

on Thursday, November 29, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Perhimpunan UMNO 2012 sebagai lebih kuat dan bersemangat, tanda semua perwakilan serta UMNO secara keseluruhannya telah siap sedia untuk ‘berperang’ menghadapi pilihan raya umum ke-13.

 “Saya kagum dengan semua perwakilan yang hadir pada perhimpunan kali ini apabila kesemuanya nampak lebih bersemangat, lebih-lebih lagi ketika presiden parti (Datuk Seri Najib Tun Razak) berucap. “Saya nampak semangat pada perhimpunan kali ini lebih kuat… bahkan lebih kuat daripada perhimpunan sebelum ini,” katanya selepas majlis perasmian Perhimpunan Agung UMNO 2012 di Pusat Dagangan Dunia Putra di sini hari ini.

 Dr Mahathir yang kelihatan segak dengan berbaju Melayu jingga, menyifatkan ucapan perasmian Najib pada tahun ini sebagai satu ucapan yang hebat.

 “Beliau (Najib) telah menjawab segala tomahan, tuduhan dan fitnah yang selama ini dilontarkan oleh parti-parti pembangkang terhadap UMNO,” katanya.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.