Cara baru syarikat tambang murah menarik pelanggan !

on Tuesday, August 14, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsAda bikini show didalam pesawat merupakan hal yang belum pernah dilakukan maskapai penerbangan mana pun di dunia ini namun masakapai penerbangan baru di Vietnam menghadirkan bikini show didalam pesawat yang menampilkan wanita wanita cantik Vietnam denganbikini yang sedang berlangak lengok didalam pesawat. Salah satu maskapai penerbangan baru di Vietmam bernama VietJet Air menyajikan pertunjukan unik Bikini Show dalam pesawat dalam penerbangan perdana mereka menuju Ho Chi Minh City ke pantai eksotis Nha Trang dengan hanya memakai bikini.

 Pihak maskapai penerbangan menggunakan wanita wanita cantik dari kontes kecantikan Vietnam mereka mengenakan bikini seksi sambil berjalan jalan didalam pesawat, acara ini pun menjadi tontonan menarik bagi para penumpang pesawat VietJet Air, m0mentum ini pun dimanfaatkan para penumpang untuk mengambil foto dan video para model yang mengunakan bikini seksi itu bahkan ada penumpang yang mengungah videonya kedalam situs Youtube.

 Namun aksi yang dilakukan maskapai VietJet Air ini mendapatkan sangsi dari Badan Penerbangan Sipil Vietnam karena diangap mengabaikan keselamatan penumpang dengan mengizinkan para penumpang mengunakan ponsel di dalampesawat. Maskapai baru inipun mendapatkan denda sebesar 20 juta dong atau sekitar Rp9. sumber: laman Izz2 Responses

  1. Anonymous says:

    mvm mana la kapal terbang tak terhempas,hehehehe

  2. Anonymous says:

    lah... teruk sampai kena employ pelacur pulak dah.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.