ABU "Asalkan Bukan UMNO "dah melingkup jadi abu mayat ..

on Tuesday, August 14, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

Kemana perginya mereka mereka yang kononnya membawa kempen Asalkan Bukan UMNO? Inilah hasilnya selepas mereka yang mahu memburukkan UMNO.

Kini ABU bakal terkubur, menurut rakan Keris yang juga bekas ahli ABU,dia menyatakan sebenarnya mereka didalam ABU sudah tidak punyai sebarang persefahaman dan semuanya nampak macam gila kuasa.

 Berebut jawatan dan mahu jadikan ABU sebagai medan batu loncatan mereka dalam meraih kedudukan dalam hieraki pembangkang. Jelas mereka telah pergi jauh daripada motif penubuhan ABU.

 Pernah Keris kata dahulu bahawa projek ABU ini akan gagal kerana rakyat Malaysia masih lagi percayakan kerajaan Barisan Nasional dan UMNO sebenarnya. Kini Haris Ibrahim juga telah menyatakan kebimbangan dia terhadap ABU. Nak kata apa? Beli batu nesan sahajalah buat 'Asalkan Bukan UMNO' sumber : Keris 7lok


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.