Bukti DAP tak iktiraf pingat & darjah kebesaran Raja Melayu ?

on Tuesday, August 28, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentJawapan Guan Eng dalam isu darjah kebesaran Raja ini mudah saja untuk difahami  yang tersiratnya .  Kalau beliau jawab pemimpin parti DAP sedia menerima pingat & darjah kebesaran , confirm la akan dihentam punya oleh pemimpin veteran mereka .

Jadi untuk play safe  dalam politik , jawapanya ialah  sukar untuk jawab . Lepas itu dok pusing kononnya mereka tak mengejar kedudukan dan pingat kebesaran .

 Apa yang GPB faham maksud  merekaialah DAP masih lagi  tetap tidak iktiraf pingat /darjah kebesaran  dikurniakan oleh institusi Beraja .  Sewajarnya Guan Eng sebagai Ketua Menteri tidak boleh memberi jawapan sedemikian .

Kalau YDP Agong nak beri pingat , adakah beliau sebagai CM  nak menolaknya ???


One Response

  1. Anonymous says:

    MOHON RAYU TOLONG JANGAN BAGI TERUS KAT DAP DORANG TAK NAK SEMUA NI, MEREKA BUAT UNTUK RAKYAT, TOLONGLAH JANGAN BAGI DEKAT DORANG, DORANG RELA KALAU TUANKU BAGI DEKAT RAKYAT

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.