Anwar persenda sumpah saiful sebagai gimik UMNO

on Saturday, August 16, 2008 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Anwar Ibrahim dayus dan masih mahu menikus dan tidak menghormati rumah Allah dan Al-Quran sebagai pegangan umat Islam. Anwar menghina perbuatan Saiful sedangkan dia langsung tidak berani untuk menyatakan kebenaran dirumah Allah dan dihadapan Al-Quran.

Jangan berdalih, apa yang Saiful lakukan adalah mengikut Islam dan dia tidak ke gereja atau kuil. Polis adalah tuntutan dunia. Tuntutan Islam telah dilakukan petang tadi.

DS Anwar dakwa sumpah Al-Quran bekas pembantunya Saiful Bukhari Azlan di Masjid Wilayah Persekutuan petang tadi hanya satu gimik kotor politik UMNO. Mengulasnya hal itu Anwar berkata jika Saiful nak ikut cara Islam maka dia harus bawa kesnya ke Mahkamah Syariah dan tidak buat aduan pada polis. Katanya sehari selepas SPR umum tarikh pilihanraya kecil Permatang Pauh beliau didakwa di mahkamah dan kini sehari sebelum penamaan calon angkat sumpah ini diadakan.

Inilah yang dikatakan Anwar menggunakan kuasa politik untuk mempertahankan diri. Apa saja kesalahan yang beliau lakukan akan beliau salurkan kepada politik dan kaitkan dengan UMNO. Jika Anwar membunuh sekali pun semua akan disalurkan sebagai UMNO mahu memfitnah beliau.

Itulah sebabnya, Wan Azizah terpaksa tergesa-gesa mengosongkan kerusi setelah tahu kertas siasatan kes Anwar berjubur dengan Saiful selesai dan telah diserah kepada peguam negara. Jauh mana Anwar mahu lari. Bangkai gajah tidak akan dapat disembunyikan walau sebesar padang bola tikar yang menutupnya.

Anwar menghina Islam lagi. Anwar menghina Al-Quran Anwar menghina rumah Allah dan yang paling keji Anwar menghina umat Islam. Seoalah-olah sumpah di rumah Allah sumpah di hadapan Al-Quran sumpah orang Islam boleh dipersendakan.

UMNO tidak takut jika Anwar ke Parlimen. UMNO tidak pernah takut dalam mana-mana pilihanraya. Umno pernah kalah di Lunas kepada PKR tetapi UMNO tidak akan persendakan Islam.

Anwar munafik ini. Akan mendapat pengajaran dari Allah SWT. Semoga Allah SWT berikan petunjuk kepada munafik ini. Kalau anak jantan ada telor. Bersumpahlah Anwar anak Ibrahim. Agar roh allahyarham ayahanda mu aman disisi Allah SWT. Ingat pesanan allahayrahamah ibu mu sebelum hembus nafas terakhir, wahai Anwar munafik.

www.kpmu.net


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.