Hot ! Video ini tak jadi kudis pun untuk saya - Stopa Ali #tolakPR

on Saturday, April 13, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments
Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali mendakwa Umno sudah terdesak sehingga sanggup melemparkan pelbagai fitnah untuk menjatuhkan beliau dari arena politik tanahair. Ketika berucap di satu majlis di markas PAS Kampung Molek di Dungun malam ini, beliau berkata Umno bertanggungjawab terhadap fitnah melalui media.

 "Ini adalah kebiasaan Umno, mereka sanggup guna taktik kotor dengan menyebarkan fitnah... saya adalah mangsa terbaharu fitnah Umno," katanya.

 Mustafa berkata beliau menyerahkan kepada dua peguamnya, iaitu Asmuni Awi dan Hanifah Maidin, untuk membawa isu itu ke muka pengadilan.

 Beliau turut menafikan telah meletak jawatan selepas isu penyebaran gambar dan video seks terbaru yang didakwa melibatkan pemimpin kanan parti itu.

 "Saya malas layan kat media ini sebab pelawok (penipu), ada pula antara blog yang kata bahawa saya letak jawatan sebagai setiausaha agung kerana isu video ini.


 "Saya hidup lagi ni, (masih) setiausaha agung PAS lagi. Tidak jadi kudis gatal pun dengan perkara itu. Saya dah faham surat khabar," katanya.

 Dalam pada itu, Mustafa cuba mengelak daripada berdepan pihak media selepas majlis selesai, sebaliknya berkata "sudah-sudah saya dah beritahu, saya tak nak cakap apa-apa, saya dah serah kepada peguam, itu saja dan tidak berbaloi kalau saya bagi komen.

" Selepas itu, Mustafa masuk ke dalam kenderaannya dan beredar. - Bernama


4 Responses

 1. Anonymous says:

  orang umno pun tak hingin la nak ngekor mana ko pergi. org umno bukan kerjanya berceramah mcm pembangkang. mcm tak da kerja lain. ko yg sedap nak tuding jari plak kat orang. rejam je dia ni smpai mampus

 2. Anonymous says:

  CERAMAH? MAEN BURIT JE LEBIH

 3. sudahlah stopa jangan jadi hipokrit , jangan gat semua orang bodoh macam pengikut2 kamu.....mengaku ajelah habis cerita.....dah lama rakyat tahu kamu jenis pemakai topeng agama...

  2 kamu .

 4. Anonymous says:

  Pokok tak akan bergoyang lau x der angin lah derrr... STOPA ALi... SIla STOP k wat kjer2 gile ni.... x uah nak menagih simpati rakyat utk sokong Ko . #TolakPR

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.