HOT ! VIDEO CHEGUBARD DEDAH KEMUNAFIKAN ANWAR TERSEBAR !! #tolakPR

on Tuesday, April 30, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments
Disaat Anwar Ibrahim sering menyalahkan SPR kononnya terlibat didalam penipuan daftar pemilih serta perjalanan mengundi sewaktu pilihanraya, hari ini rakyat didedahkan tentang realiti sebenar yang berlaku.Menariknya, pendedahan ini bukan dibuat oleh pihak kerajaan, sebaliknya ia didedahkan sendiri oleh 'orang kuat' Anwar sendiri iaitu Badrul Hisham Shaharin atau lebih dikenali dengan nama Chegu Bard.

Didalam video dibawah, Chegu Bard yang kini merupakan calon PKR bagi Dun Sungai Acheh di Parlimen Nibong Tebal, telah mendedahkan betapa Anwar sendiri menjadi perancang sebenar didalam penipuan pemilihan PKR.

Chegu Bard sendiri menyatakan yang beliau tidak percaya dengan kredibiliti Anwar serta mempersoalkan tuduhan Anwar terhadap SPR kerana sebelum ini Chegu Bard sendiri telah ditipu dengan teruk semasa pemilihan parti tersebut.

Dan Chegu Bard juga mendedahkan bahawa Anwar cuba menyogoknya dengan wang ringgit serta jawatan bagi menutup rahsia berkenaan pemilihan parti PKR sendiri yang disifatkannya sebagai tak adil dan demokrasi

.Rakyat Malaysia khususnya ahli-ahli PKR serta Pakatan harus melihat pendedahan oleh Chegu Bard ini sebagai satu 'turning point' untuk meninggalkan Anwar.


Apatah lagi Anwar seringkali berceramah yang kononnya SPR bersekongkol dengan kerajaan untuk menipu rakyat didalam proses pengundian.

Walhal yang sebenarnya, Anwar sendiri menjadi dalang penipuan yang berlaku didalam PKR sendiri seperti mana yang di katakan oleh Chegu Bard didalam video ini. Tak mungkin Chegu Bard berbohong kerana beliau sendiri menjadi mangsa penipuan Anwar tersebut.

Jadi, jika pemimpin utama dalam organisasi PKR sendiri menjadi mangsa penipuan licik Anwar Ibrahim, apakah mustahil rakyat bawahan yang masih 'hijau' dengan politik menjadi mangsa Anwar seterusnya?


Dan pengundi di seluruh negara khususnya di Parlimen Permatang Pauh serta Dun Sungai Acheh harus menolak calon-calon dari PKR. Jangan biarkan manusia-manusia munafik seperti mereka-mereka itu berterusan memperbodohkan rakyat dimasa hadapan.

Cukup-cukuplah dengan apa yang terjadi sebelum ini seperti yang terjadi di Kampung Buah Pala. Jangan biarkan 'pisang berbuah dua kali' dengan membiarkan konco-konco Anwar didalam PKR berterusan menipu rakyat.

Tumbangkan PKR dan Pakatan sebelum nasib anak cucu kita menjadi taruhan.


 


5 Responses

 1. Anonymous says:

  mampus UMNO

 2. Otak geliga says:

  suara macam dia, rupa mcm dia, rambut mcm dia, gigi mcm dia, TAPI BUKAN DIA.....bideo BESI kata "org tu"

  dah tau PENIPU....yg kau lagi galak ikut si PENIPU utk MENIPU rakyat yg SUKA diTIPU buat apa?.......jgn cakap soal KREDIBILITI, sbb cakap seorang pengikut TEGAR yg tau ketuanya PENIPU, adakah SGT KREDIBEL utk didengari?

 3. Anonymous says:

  brpe byk diaorang ni menipu daaa...

 4. meenachi says:

  ..dah tau lama dah.... hang aja yg buat2 xtau..mmg semua org dah tau termasuklah orang kampung .." sambil nyanyi ikut lagu" orang kampung semua dah tau..."

  lama dahhhhhh...

  lama dah........

 5. Anonymous says:

  Puak puak pakatan ni sebenarnya mmg dah tahu, tapi disebabkan dah selalu minum air kencing nuar ngan kena minyak jubur nuar..maka mcm lembu jer la jadinya.

  Aku ingatkan rakyat yg hidup zaman hang tuah jer yg senang ditipu, rupa2nya zaman skrg lagi mudah ditipu?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.