Video Debat Anwar - Umie di Lembah Pantai lagi hebat !

on Monday, May 28, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentTU DIA UMMI BELASAH ANWAR! Sampai terkeluar perkataan Sial la, wei penyokong pakatan pokemak yang hati sudah hitam, Ummi cabar depan-depan pun si juburi ni tak berani nak saman dia. 

Mana otak korang ni? 

Kepada Ummi, aku salute kau Ummi, kau memang berani gila! Kalau kau tak yakin aku gerenti kau tak akan berani macam ni punya! Hidup Ummi!


Anak bapak dah muka macam SYAITAN!Ingat ya semua, Hal Ummi dan Anwar adalah peribadi, tak ada kena mengena dengan UMNO tapi menjadi tanggungjawab kita sebagai rakyat untuk bongkarkan siapa sebenarnya dajjal bernama Anwar ni!

Kenapa Anwar tak saman Ummi? Ummi dah belasah dia tahap babi dah ni, sampai terkeluar perkataan Sial dari mulut anwar. Aku tahu Anwar cukup marah dengan Ummi, kalau ikut hati dia mau saja dia kenakan Ummi semacam mana dia kenakan musuh dia yang lain.

Tapi dia takut sebab kita semua tahu, apa saja jadi kat Ummi sekarang ni, Anwar lah dalangnya. 

BARANGSIAPA YANG MASIH MENYOKONG ANWAR IBRAHIM LAGI, MAKA DIA MEMANG ANAK HARAM!

Kredit to   ParpuKari


Komen GPB 

Nampaknya debat  Umie dengan Anwar di Lembah Pentai    lagi hebat dari KJ dengan Rafizi . Sampai Anwar bengang panggil SIAL !  hahahaha....

Sampai sekarang Anwar tak berani  saman Umi Hafilda  walaupun beliau terang-terang tuduh Anwar berzina dengan Shamsidar bini Azmin . 

Kalau betul tak salah ..saman la seperti dia buat kepada orang lain ...One Response

  1. Anonymous says:

    torpedo bengkok anwar bleh sentot kena hentam dgn ummi...

    good job...

    pejuang hamas...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.