Guan Eng nyanyuk bila desak Kak Ijat lepas jawatan Ketua Wanita !

on Monday, March 12, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments

GPB ketawa saja bila membaca kenyataan ketua regim Dap , Guan Eng yang mahu Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil melepaskan semua jawatan termasuk sebagai Ketua Wanita Umno dan Ketua Wanita Barisan Nasional (BN).

Mungkin Guan Eng tengah syok balun NFC dan lupa kot yang dirinya pun bakal berundur dari politik pasal skandal penjualan tanah Bayan Mutiara yang mana sebelum beliau cabar Dato Zainal mendedahkan bukti penjualan tanah berkenaan bukan tender terbuka .

Dato Zainal sudah pun mendedahkan bukti berkenaan melalui kenyataan Ivory sendiri kepada Bursa Saham dan pernah disiarkan di Buletin Utama TV3.

Malah Guan Eng sendiri pun selaku Ketua Menteri masih lagi gagal menjawab soalan yang ditanya oleh KP Umno PP Ir Shaik Hussein Mydin.

Guan Eng jangan ingat isu Bayan Mutiara sudah tamat, lagi lama kerajaan Dap diam membisu dan tak menjawab, bermakna memang benar la ada penyelewengan .
2 Responses

  1. Anonymous says:

    Meluat tgk muka guan eng babi ni!

  2. Anonymous says:

    ijat shortform pijat, isap darah. orang seprti ni harus dihapuskan. begitu juga dengan yang lain2, yg hianat rakyat.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.