Dr Mazlan terus buat Anwar panik , surat misteri sudah di tangan SPRM !!

on Monday, August 5, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments
Bekas calon BN Permatang Pauh Dr Mazlan Ismail semalam menyerahkan semua "surat misteri" Bankleaks Anwar/Karpal yang diterimanya kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

NONEMazlan berkata beliau berbuat demikian bagi membolehkan SPRM menyiasat secara menyeluruh kandungan surat yang didakwa mengandungi 'urus niaga' oleh pemimpin berkenaan, lapor Utusan Malaysia."Seperti dimaklumkan sebelum ini saya tidak sama sekali mahu dilibatkan dengan kandungan surat itu, namun sebagai rakyat saya mahu pihak berkuasa menyiasat demi kepentingan umum," katanya seperti dilapor akhbar itu.
Semalam Datuk Seri Anwar Ibrahim membuatlaporan polis terhadap dakwaan Mazlan yang memetik dakwaan "surat misteri" bahawa beliau merasuah hakim dan timbalan pendakwaraya.

Turut membuat laporan, Pengerusi DAP Karpal Singh - yang turut dituduh menerima bayaran guaman RM50 juta daripada Anwar, seperti didedahkan calon BN itu. 

Dakwaan itu disiarkan oleh TV3 pada 2 Ogos serta akhbar Utusan Malaysia dan New Straits Times pada keesokan harinya dan kedua-dua pemimpin itu mengancam untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Mazlan dan media arus perdana itu


3 Responses

 1. HassanNik says:

  Do Not Worry Dato' Mazlan! Biasalah Dua Orang PR Tu Buat laporan Polis Dulu Sebelum Orang Lain Buat Ke Atas Mereka. Sorang Angkuh Dengan Popularitinya Dan Sorang lagi Angkuh Dengan Keloyarannya!

 2. Anonymous says:

  ATTENTION
  NAMA SAYA X-MAN.
  SAYA BERASAL DARI SEMBERANG
  MARI SAYA LUAH PENDAPAT SAYA.
  USAH BACA BLOG AJE TAPI KALAU TAK BUAT SESUATU PUN TAK GUNA.
  JOM RAMAI GI YOU-TUBE NAME WEE DAN FLAG VIDEO DIA DOWN .GI KAT SMALL IKON YANG ADA FLAG.CATAT KAN VIDEO DIA UNDER ABUSIVE AND VIOLENCE CATEGORY.DAN TULIS PADA YOU-TUBE YANG VIDEONYA PROMOTE RACIAL HATRED AND COMMUNISM.WELL THAT WHAT NAME WEE SENDIRI YANG CAKAP.SO AFTER TULIS SEMUA BAD REMARK .REQUEST UNTUK VIDEO AND CHANNEL NAMEWEE UNTUK SHUTDOWN.DENGAN CARA INI AJE LAH KITA DAPAT PREVENT NAMEWEE MENYALAK MACAM ANJING BODOH.BTW JANGAN LUPA THUMBS DOWN VIDEO DIA.CONFIRM YOU-TUBE AKAN SHUT DOWN VIDEO NYA BILA DAPAT 100 REQUEST TO SHUT VIDEO NYA..BTW KALAU CINA RASIS BOLEH BUAT GITU PADA ADA SEORANG AHLI POLITIK YANG MELUAH KAN PENDAPAT NYA.KENAPA KITA NAK BIAR KAN NAMWEE KUTUK DAN KURANG AJAR PADA KITA?JOM RAMAI-RAMAI GI TO YOU-TUBE DAN FLAG DOWN VIDEO NAMWEE.BUAT INI BERTERUSAN SAMPAI DIA TAK BOLEH PAKAI YOU-TUBE UNTUK NIAT JAHATNYA LAGI.
  MARI KITA BERSATU LENYAPKAN VIDEO COMMUNISTS NAMEWEE UNTUK BERTERUSAN .BIAR PADAN MUKA DIA SAMPAI YOU-TUBE TAK BENARKAN DIA BUAT CHANNEL LAGI.

 3. Anonymous says:

  mme babi anu ni

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.