BETUL KE NI KAWASAN KUBU KUAT PAS ? #PRKSgLimau

on Thursday, October 24, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 CommentsIndah khabar dari rupa.. itu lah gambaran awal ketika kempen hari pertama di kawasan yang dikatakan kubu kuat Pas, Sg Limau.

Bagaimana puak2 Pas dok temberang cakap Muhkriz tempang dan tak boleh tawan Dun Sg Limau kembali ke tangan BN kerana ini kubu kuat Pas.

Ceramah Pas semalam yang dihadiri Hadi Awang pun tak ramai pengundi .

Persoalannya , di mana pengundi yang dulu mengundi arwah TS Azizan ? Ini yang di target oleh Pas supaya kekal undi mereka.3 Responses

  1. Anonymous says:

    Semuga pengundi Sg Limau suddah memahami siap dan apakah perjuangan pemimpin Pas sebenarnya.Tolak Pas yg sudah bertolak dari Islam.

  2. Anonymous says:

    Sokong PAS bererti sokong DAP yang hendak menggunakan kalimah Allah.

  3. ZanSala says:

    Sokong PAS bererti tanam saham kekufuran bersama DAP, puak2 Hisham Rais pro anti Islam dan bersubahat dgn mencemarkan Kalimah Allah SWT.. xckup lg dosa sedia ada mau tambajh dosa kering sokong PAS? mau cabar Tuhan? hentikan kesilapan lalu. BERANI BERHIJRAH!!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.