TAHNIAH KHAIRY , KAK IJAT & MAS MENANG JAWATAN KETUA SAYAP UMNO

on Sunday, October 13, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsMenepati ramalan .. suara akar umbi UMNO telah bersuara & inilah  keputusannya untuk memilih Ketua Sayap parti . Khairy & Kak Ijat  mengekalkan Ketua Pemuda & Wanita manakala Mas Ermieyati dipilih mengetuai Puteri yang baru . 
Kemenangan Khairy membuktikan kepimpinannya selama sepenggal sebagai  KP UMNO tanpa sebarang jawatan Kabinet telah diterima akar umbi Pemuda . Syabas & Tahniah !!


 Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2013, Tan Sri Tajol Rosli, pada jam 3.35 pagi mengumumkan secara rasmi jawatan Ketua Wanita UMNO Malaysia telah dimenangi Datuk Seri Shahrizat Jalil apabila memperolehi 100 undi.
Bagi jawatan Ketua Pemuda UMNO Malaysia pula dimenangi Khairy Jamaluddin apabila memperolehi 97 undi.
Sementara itu  Mas Ermieyati Samsudin telah diumumkan memenangi jawatann Ketua Puteri UMNO Malaysia dengan 96 undi.
Keputusan penuh untuk semua jawatan sayap-sayap UMNO akan diumumkan secara rasmi oleh Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2013 tengahari esok. -MediaUMNOLeave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.