ZAHID MENGAMUK OPS CANTAS DITUDUH SANDIWARA PEMILIHAN UMNO !!

on Monday, September 9, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 CommentsTindakan pembangkang menuduh OPS Cantas adalah sandiwara Menteri KDN menjelang pemilihan UMNO cukup memalukan .

Bila jenayah meningkat , pembangkang paling lantang menghentam tapi bila kerajaan melakukan tindakan dituduh sandiwara .


Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi menyelar sikap tidak bertanggungjawab pembangkang yang terus mempolitikkan usaha kerajaan dengan mendakwa Op Cantas membanteras secara besar-besaran penjenayah sebagai sandiwara menjelang pemilihan pucuk pimpinan UMNO.

Beliau berkata, tindakan tersebut tidak ada kena mengena dengan pemilihan parti sebaliknya usaha berterusan kerajaan membanteras sehabis-habisan penjenayah terutama di kalangan anggota kongsi gelap.
"Jangan politikkan isu yang serius ini dengan mendakwa apa yang dilakukan Kementerian Dalam Negeri (KDN) hanya 'hangat-hangat tahi ayam' untuk Perhimpunan Agung UMNO.

"Saya tidak perlukan publisiti murahan sebegini sebab itu pengumuman nama-nama kongsi gelap ini bukan diumumkan saya tetapi oleh Ketua Setiausaha KDN, Datuk Seri Abdul Rahim Mohamad Radzi dan Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar," katanya.

Beliau berkata demikian selepas menghadiri Majlis Taklimat Modul Kerohanian Jabatan Penjara dan Bahagian Agama dan Kaunseling (Baka) Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Hotel Sama-sama Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di sini hari ini.

Ahmad Zahid mengulas dakwaan Naib Presiden PKR, N. Surendran dalam sebuah akhbar baru-baru ini, yang mendakwa beliau hanya bersandiwara dalam isu pendedahan senarai nama ahli kumpulan kongsi gelap bagi menarik perhatian ahli UMNO menjelang pemilihan parti itu Oktober ini. - UTUSAN ONLINE
4 Responses

 1. Anonymous says:

  Hello N. Surendran... kalau awak atau ahli family awak kena tembak mati ka, baru awak nak percaya ke? Atau awak tak takut pd samseng2 tu, sebab awak ada share sama... Bodoh punya NP pembangkang, kononnnnnnnnn....

 2. Anonymous says:

  Pukimak lu lah Pembangkang. Bila gangster2 bermaharajalela, kutuk Polis kerana tidak mengambil tindakan. Bila ambil tindakan saperti ops cantas, Menteri KDN konon nya bersandiwara untuk UMNO.

 3. Anonymous says:

  Sign of cubit paha kiri seluruh badan sakit. Siapa makan cili belum tentu merasa pedas tapi rasa cili tetap ada

 4. Anonymous says:

  Selagi kes dalang Lahat Datu tidak diumumkan selagi tu bangkang dari longkang tunjuk belang.

  Heret je pengkhianat tu semua ke mahkamah baru berair depan belakang lahabau tu semua.

  Habis cerita - jangan buat kering tekak layan bangkang tunggang langgang tu.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.