MINAH PEGANG ANJING MEROYAN GAMBARNYA DIGANTI DENGAN BABI !!

on Wednesday, October 22, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Mengapa betina yang gambarnya popular di program I want touch dog meroyan bila gambarnya dengan anjing diganti dengan BABI ?

 Jangan bersikap double standard bila nak kena pegang babi tak boleh pulak dan bukan ke ustaz anda cakap pegang anjing tak haram . 

Lagi pun bukan ke anjing dan babi sama kelasnya tergolong dalam najis mughalazah ??
Sepatutnya minah ini bertaubat seperti disarankan oleh Mufti Kelantan  bukannya meroyan marah gambar itu diedit dengan babi . 

Lagi pun Tok Guru Nik Aziz cakap perbuatan peserta di program itu KERJA TAK ADA OTAK . 
ini ostat TORA-TORA Liberal ..kita cabar dia pegang dan bela 
anjing di rumahnya dulu ...


3 Responses

 1. Anonymous says:

  Pasal mereka biar Datuk Dr Mohd Asri beri pandangan yang mengelirukan tak diambil tindakan sampai Cina gila pun pakai kenyataannya.

 2. Anonymous says:

  Cina lahabau mana tau tentang ISLAM, guna ayat sekerat-serat, lancau pun tak potong berak tak cuci mau cakap tentang ISLAM lebih baik tutup lu punya mulut cilaka punya cina tongsan.

 3. Unknown says:

  Assallamualaikum, Kami berdedikasi membantu menguruskan pernikahan pasangan beragama Islam secara SAH dan HALAL menurut hukum syarak di Selatan Thailand(NARATHIWAT atau pun SONGKHLA) dengan khidmat yang penuh professional. Kami berusaha memastikan bahawa status pernikahan anda memenuhi hukum Islam sepenuhnya dan seterusnya diterima oleh Jabatan Agama Islam diseluruh Malaysia. Insha’Allah urusan boleh dijalankan dalam 1 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
  Sekiranya berminat JGN MALU JGN SEGAN, sila GOOGLE ke LINK ini :-
  http://kahwindithailandnarathiwat.blogspot.com/ ATAU 010-797 3044

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.