TERKINI !! RISIKAN UKRAINE BERJAYA KESAN SAAT PANGGILAN PEMBERONTAK TEMBAK #MH17

on Friday, July 18, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Satu video telah dikeluarkan di Youtube yang menunjukkan satu panggilan telah dipintas dari pemberontak Pro-Rusia di timur Ukraine.
Rakaman audio yang ditambah sarikata Bahasa Inggeris itu didakwa hasil daripada pintasan yang dilakukan oleh Ukrainian Security Service (SBU), yang kemudiannya dikeluarkan di laman web mereka.
Ia mendakwa kumpulan militan yang diketuai oleh Igor “Bes” Bezler, menggunakan sistem peluru berpandu udara-pertahanan Rusia, menembak jatuh sebuah pesawat awam dikenal pasti sebagai Boeing 777 milik Malaysia Airlines.
Dalam rakaman itu, dua pemberontak boleh didengar bercakap tentang kapal terbang yang telah ditembak jatuh – yang pertama menganggap mereka adalah jet tentera. Namun apabila seorang lelaki yang dikenali sebagai “Major” melaporkan kembali, dia tidak jelas apa jenis pesawat yang mereka serang. [Telegraph]


One Response

  1. Anonymous says:

    xpayah percaya la cerita sekutu Amerika/yahudi..ni kerja Yahudi/Amerika

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.